Fiul fostului ministru Ioan Avram Muresan a murit in Kenya! Gasit fara suflare in camera de hotel!

Publicat: 09/09/2012 | 00:00
Fiul fostului ministru Ioan Avram Muresan a murit in Kenya! Gasit fara suflare in camera de hotel!
Fiul fostului ministru al Agriculturii a fost gasit mort in camera in care era cazat la un hotel din Kenya.

Tanarul in varsta de 32 de ani, Dan Muresan, era angajat al unei firme britanice de consultanta politica. Fiul lui Ioan Avram Muresan era coordonator al campaniilor electorale pentru clienti din Africa de Sud, sud-estul Asiei si Europa de Est.

Cauza mortii lui Dan Muresan nu este cunoscuta deocamdata. El absolvise London School of Economics si George Washington University si avea un master in management politic si nationalism, anunta hotnews.ro.

Tatal sau, fostul ministru al Agriculturii, a fost condamnat la sfarsitul lunii mai la sapte ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri. Ioan Avram Muresan isi ispaseste pedeapsa la Gherla.

UPDATE 17:09: In momentul decesului, Dan Muresan nu isi inregistrase inca oficial prezenta pe teritoriul Kenyei. Un coleg de serviciu a fost cel care i-a descoperit trupul neinsufletit in camera de hotel si a alertat autoritatile.

UPDATE: Un comunicat al Ministerului de Externe precizeaza ca „trupul neinsufletit al unui cetatean roman ar fi fost gasit intr-un apartament din districtul Nairobi. Cetateanul roman era angajat la o companie engleza de telecomunicatii, aflandu-se de mai multa vreme in Kenya. Acesta nu isi inregistrase insa prezenta pe teritoriul Kenyei la misiunea diplomatica romana. Dupa sosirea politiei, corpul neinsufletit ar fi fost preluat de o firma de pompe funebre in vederea efectuarii necropsiei si eliberarii certificatelor medicale constatatoare, urmand ca luni, 10 septembrie, un reprezentant al companiei de asigurari competente sa deschida un dosar in acest caz”, se mai precizeaza in comunicatul MAE, citat de Mediafax.

Ambasada Romaniei in Kenya a inceput demersurile pentru a afla, de la autoritatile locale, informatii oficiale privind decesul lui Dan Muresan.

Sapte ani de inchisoare pentru Ioan Avram Muresan

Citește și...