Fiul lui Gabi Oprea şi-a calmat tovarăşii de şpriţ. Şucăr în parcare de la nota de plată!

Publicat: 13/07/2016 | 00:00

Fiul omului politic care a îndeplinit două funcţii cheie în guvernul Ponta pare să fi învăţat de la tatăl său ce era mai bun, el reuşind să se impună atunci când prietenii lui au avut mai mare nevoie de un lider mediator.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a filmat pe Gabriel Oprea Jr. în momentul în care îşi demonstra calităţile de negociator, pe care cel mai probabil le-a prins din mers de la tatăl său, cel care a îndeplinit funcţia de ministru de interne, dar şi pe cea de vice-prim-ministru. Gabriel Oprea Jr. a petrecut în urmă cu câteva zile alături de câţiva dintre prietenii săi apropiaţi, la malul mării, iar locul ales de distracţie n-a fost altul decât clubul Loft din Mamaia, pe care îl preferă tot mai multă „lume“ bună din Capitală. Fugit într-o escapadă pe litoralul românesc, fiul lui Gabi Oprea pare să îşi fi exersat calităţile de mediator, atunci când prietenii săi s-au luat la harţă. Scandalul s-a iscat chiar în momentul în care seara părea să se încheie, prietenii tânărului politician au ales parcarea de la Loft ca fiind cel mai bun loc în care să îşi „regleze conturile“.

La propriu, pentru că tot CANCAN.ro a aflat că „mărul discordiei“ în toată această situaţie l-a reprezentat o notă de plată, pentru care prietenii tânărului fiu de politician s-au certat minute-n şir, odată ce-au ieşit din club. Mai mult, câţiva dintre cei cu care a petrecut fiul lui Gabriel Oprea nu ar fi achitat corect consumaţia, iar dacă unii au lăsat şi câte 400 de lei pe masă, alţii au considerat că doar 100 de lei sunt suficienţi, iar de aici n-a mai fost mult până când tinerii au luat foc în parcare.

Gabi Oprea Jr. a dat dovadă de mult tact şi şi-a salvat tovarăşii de la bătaie în parcarea clubului Loft din Mamaia
Gabi Oprea Jr. a dat dovadă de mult tact şi şi-a salvat tovarăşii de la bătaie în parcarea clubului Loft din Mamaia

Văzând că totul s-ar putea termina cu pumni, Gabi Oprea Jr. a luat măsuri. În câteva clipe şi doar cu câteva cuvinte, tânărul s-a sesizat şi i-a liniştit pe certăreţi. De asemenea, fiul „generalului“ Oprea a dat dovadă de foarte mult tact şi chiar am putea spune că şi-a salvat tovarăşii de petrecere de la bătaie.

Gabi Oprea Jr. a fost introdus la sfârşitul anului trecut în lumea politică, atunci când tatăl său i-a încredinţat postul de preşedinte al organizaţiei de studenţi a UNPR Sector 1, în partidul pe care fostul vice-prim-ministru l-a construit şi l-a condus până de curând. Mai mult, în vârstă de 20 de ani, Gabi Oprea Jr. este student la Universitatea Româno-Americană din Bucureşti, iar de câţiva ani colaborează ca fotomodel pentru creatoarea de modă Adina Buzatu.
 

Citește și...