Fiul Vicai si al lui Piti, dezvaluiri inocente din intimitatea selectionerului: „Cand tati ii da lui mami, ea mereu se plange”

Publicat: 27/03/2013 | 21:45

Edan, fiul Victoriei Blochina şi al lui Piturcă, a făcut in această seară o afirmaţie care poate spune multe despre relaţia pe care mama lui a avut-o cu antrenorul.

Invitată în emisiunea „Răi da’ buni”, împreună cu fiul ei, Edan, şi cu mama ei, Victoria a fost surprinsă de o „boacănă” de-a copilului ei, în vârstă de cinci ani.

In timp ce Vica vorbea cu Mihai Morar despre meciul de aseară, în care România a luat bătaie cu 4-0 de la Olanda, băieţelul a făcut o afirmaţie care, dacă nu ar fi fost explicată apoi de mama lui, ar fi pus intr-o altă lumină relaţia pe care Vica a avut-o cu Piţi.

„Când tata se joacă cu mami şi se face că-i dă, mami se plânge că o doare. Spune-i tu ce îţi dă”, a spus micuţul Edan.

Ulterior, Vica a explicat exact ce a vrut să spună fiul ei. „Se prefăcea că mă bate, că nu sunt cuminte şi eu ziceam că mă doare”, a spus ea.

Intrebat cu cine seamănă, dintre părinţii lui, micul Edan a dat un răspuns prin care a lăsat să se inteleagă că l-a măştenit pe tatăl lui: „Păi, nu se vede?„, a spus puştiul.

vica blochina

 

Clara Văcaru

 

Citește și...