Fiul vitreg al lui Dinu Patriciu, nuntă pe malul lacului. Şi-a dus mireasa la altar cu elicopterul!

Publicat: 25/09/2016 | 00:00

Nuntă mare în familia regretatului Dinu Patriciu! Fiul său vitreg, Andrei Ştefan, s-a căsătorit sâmbătă cu aleasa inimii sale, într-un decor feeric, la Cernica!

Andrei Ştefan, fiul vitreg al milonarului decedat la Londra acum mai bine de doi ani, s-a cununat sâmbătă cu marea lui iubire, Diana. Andrei Ştefan este fiul din prima căsătorie a Danei Patriciu cu reputatul arhitect Dorin Ştefan. Chiar dacă nu era fiul său natural, Dinu Patriciu l-a iubit extrem de mult pe Andrei, pentru şi-a dorit mereu un băiat pe lângă cele două fete ale sale. Avea încredere în el, aşa că i-a încredinţat pe mână conducerea Adevărul Holding! Acesta a fost de altfel şi ”norocul” lui Ştefan, pentru că acolo a cunoscut-o pe Diana Nicolae, actuala lui soţie! Diana a lucrat la una din revistele grupului, înainte de a deveni designer de modă, punându-şi pe picioare o afacere proprie.

Peter Imre s-a întreţinut minute în şir cu naşul
Peter Imre s-a întreţinut minute în şir cu naşul

La ceremonia de pe malul lacului, mirii au fost atent vegheaţi de părinţi, Dana Patriciu şi arhitectul Dorin Ştefan, fericiţi să asiste la un moment atât de important în viaţa fiului lor, iar de la nuntă nu a lipsit Peter Imre, apropiat al familiei, dar si şeful mirelui atunci când a avut pe mână imperiul media al milionarului Dinu Patriciu. Un alt VIP al petrecerii a fost Petre Roman, alături de soţia lui, Silvia Chifiriuc. Naşii fericitului cuplu sunt Razvan si Ioana Olosu, o familie de români stabiliţi în Germania.

Mirii au fost încadraţi de naşi, un cuplu de români stabiliţi în Germania
Mirii au fost încadraţi de naşi, un cuplu de români stabiliţi în Germania

Ceremonia a fost absolut neobişnuită, într-o locaţie cochetă pe malul lacului Cernica din Capitală. Mirii au fost aduşi de un elicopter, iar la coborâre au fost întâmpinaţi de naşi şi ceilalţi nuntaşi, iar preotul a venit special cu aproape o oră mai devreme. Cununia propriu-zisă a avut loc chiar pe malul lacului, aproape de ponton, iar mirii au fost întâmpinaţi cu un covor de petale de trandafiri, aşa cum este obiceiul. (Gabriel Niculescu)

Citește și...