Florin Chilian, Victor Ciutacu și Gigi Becali, front comun pentru salvarea lui Sebastian, un puști în vâstă de 12 ani, bolnav de cancer. Ce se va întâmpla vineri, 22 iunie, la Cafeneaua Actorilor

Publicat: 19/06/2018 | 20:41

Sebastian, un puști în vârstă de 12 ani, bolnav de cancer, are nevoie de ajutorul nostru. Visul micuțului este să se opereze, să se vindece și să devină un fotbalist cunoscut. Florin Chilian și Victor Ciutacu au sărit, deja, în spijinul copilului.

Astfel că vineri, 22 iunie, de la ora 20:00, la Cafeneaua Actorilor din Parcul Tineretului, va avea loc o campanie umanitară, care are ca scop strângerea de bani pentru Sebastian. Victor Ciutacu și-a serbat ziua de naștere, pe care a ales să o “doneze festiv”, după cum susține. S-au strâns 30.000 de euro.

După care strângerea de fonduri a continuat. Și, astfel, s-a ajuns la suma de 57.800 de euro. Care nu este, însă, suficientă. Doar ca să înceapă radioterapia, după două intervenții chirurgicale pe care le-a suferit, micuțul Sebastian mai are nevoie de încă 40.000 de euro.

La evenimentul amintit mai sus, Florin Chilian va susține, gratuit, o reprezentație, Flavius Crișan va fi prezentator, iar Victor Ciutacu va fi pe post de fotograf. De asemenea, cunoscutul jurnalist va scoate la licitație un tricoul ce a aparținut lui Ianis Hagi, cu semnătura fotbalistului de la Viitorul.

În plus, la licitație va fi scos un poster și o minge de tenis, ambele cu autograful lui Rafael Nadal. Până în prezent, la acțiune s-au implicat, logistic și financiar, Gică Popescu (va duce familia la Spitalul de Oncologie Infantilă din Ankara) și Gigi Becali (a donat 20.000 de euro).

Vineri, 22 iunie, începând cu ora 20, ne întâlnim în Parcul Tineretului, la Cafeneaua Actorilor, pentru un concert caritabil. Toate fondurile obținute vor merge la Sebastian, un copil care are deja prea multe operații. Alături de Victor Ciutacu încerc să-l ajut pe Sebastian. Intrarea va fi 50 lei. Dacă veți dori, firește că veți putea dona mai mult. O oră și jumătate, două ore din timpul dumneavoastră și 50 lei pentru o viață. Vă așteptăm cu multe surprize. Fiți alături de noi”, este mesajul postat de Florin Chilian pe contul personal de socializare.

Și tu poți să deveni îngerul lui Sebastian, băiatul pentru care Gigi Becali a donat 20.000 de euro

Acestea sunt conturile deschise pentru salvarea micuțului luptător, care vrea să trăiască.

RO40BTRLEURCRT0435839601 – cont euro (Duţă Gheorghe Cosmin)
RO90BTRLRONCRT0435839601 – cont lei (Duţă Gheorghe Cosmin)

Citește și...