Acasă » Știri » Florin Dumitrescu, primele declarații după ce a fost dat în judecată de Antena 1: ”Timp de 9 ani, am crezut că am lucrat într-un loc mișto”

Florin Dumitrescu, primele declarații după ce a fost dat în judecată de Antena 1: ”Timp de 9 ani, am crezut că am lucrat într-un loc mișto”

De: Irina Rasoveanu 22/02/2024 | 20:33
Florin Dumitrescu/ Sursa foto: Instagram

Florin Dumitrescu a răbufnit, după ce a fost protagonistul mai multor zvonuri false răspândite în mediul online. Celebrul chef a dat de înțeles că informațiile negative despre el ar avea legătură cu plecarea din cadrul show-ului Chefi la Cuțite. Astfel că a decis să vorbească pentru prima data despre colaborarea cu postul de televiziune, Antena 1.

La mai bine de o lună după ce Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au decis să încheie colaborarea cu Antena 1, CANCAN.RO a dezvăluit, în exclusivitate, că trustul vrea să îi dea în judecată pe cei trei chefi (Vezi AICI detaliile). Ei bine, acest lucru s-a și întâmplat, iar bucătarii se află în plin proces cu postul de televiziune. La acea vreme, Mihai Ioniță, CEO Antena Group, a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, că jurații au anunțat plecarea cu puțin timp înainte de începerea filmărilor pentru un nou sezon Chefi la Cuțite.

Citește și: PLANUL PRO TV DE A DISTRUGE „CHEFI LA CUȚITE” DUPĂ PLECAREA CELOR 3 JURAȚI. CE S-A ÎNTÂMPLAT DUPĂ DESPĂRȚIREA BUCĂTARILOR DE ANTENA 1

Florin Dumitrescu, adevărul despre procesul cu Antena 1

Florin Dumitrescu a petrecut 9 ani în cadrul show-ului culinar, Chefi la Cuțite. În data de 12 octombrie, postul de televiziune a anunțat că bucătarul, alături de cei doi colegi ai săi, a decis să încheie colaborarea în ultimul moment. Ulterior, Antena Group i-a dat în judecată pe cei trei foști jurați.

La scurt timp după înregistrarea dosarului, Cătălin Scărlătescu a oferit o reacție în acest sens, exclusiv, pentru CANCAN.RO (Vezi AICI detaliile). În schimb, ceilalți doi chefi au ales să păstreze tăcerea. Totuși, de această dată, a răbufnit și Florin Dumitrescu.

„Sunt foarte multe chestii de clarificat și multe aspecte pe care nu le pot clarifica, de altfel, fără să fiu acuzat după aceea de cine știe ce. Și în condițiile în care ne aflăm acum, în condițiile în care mă aflu acum cu procesul pe rol, cu amenințări de la avocați .

Cred că nici amenințare nu pot să le numesc: cu notificările pe care le primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat…  Da, e sensibilă povestea.

Nu știu cum să fac legătura cu toate articolele negative din presă din ultima perioadă și cu toate conturile de TikTok care mă dau divorțat de familie și în care apar tot felul de probleme personale care nici măcar nu sunt reale, de altfel, cu situația în care ne aflăm.”, și-a început Florin Dumitrescu mărturisirile, pe Instagram.

Florin Dumitrescu: ”Tot răul gratuit se va întoarce împotriva lor”

Revoltat pe mai multe zvonuri apărute în mediul online, inclusiv unul legat de un posibil divorț, fostul jurat de la Chefi la Cuțite a vorbit pentru prima dată despre plecarea din cadrul show-ului culinar, dar și despre procesele în care este implicat. Mai mult decât atât, el a dat de înțeles că a fost redus la tăcere.

„Adică nici nu știu: am voie, sau nu am voie să fac acest filmuleț, să-l postez, să-l fac public? Mi se pare că e așa, într-o zonă super gri. Eu, ca persoană publică sau privată, nu contează, eu ca persoană mi-am pierdut dreptul la libera exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile, doar pentru că am semnat un contract.

E un pic dubios, și un pic cam greu de dus, dar ca să știți, măcar să înțelegeți situația în care trec prin acest moment: am două procese pe rol în civil, pentru, să spunem așa, interpretarea unor cauze din contract, interpretare pe care o va decide judecătorul de partea cui e dreptatea: de partea angajatorului, sau de partea mea.

Confidențialitatea pe care eu am semnat-o în acest contract mă împiedică să vorbesc cu libertate și cu ușurință să spun despre ce e vorba și cum stau lucrurile, de fapt – nu am voie să fac asta.

Nu pot nici să reacționez public la bățul băgat prin gard de diverși oameni sau diverse articole, n-am cum. Bă, dar începe să deranjeze un pic. De-aia zic că Dumnezeu e sus și vede, și tot răul ăsta pe care-l fac unii oameni, și tot răul ăsta gratuit, și prin simplă răzbunare, la un moment dat se va întoarce împotriva lor”, a adăugat celebrul chef.

 ”Timp de 9 ani, eu nu am existat”

Florin Dumitrescu a declarat că aceste mărturisiri i-ar putea aduce încă un proces pe rol. Însă, a simțit nevoia să se „răcorească” puțin. Cât despre cei 9 ani petrecuți în cadrul show-ului culinar Chefi la Cuțite, bucătarul spune că nu a existat, din punct de vedere profesional. În plus, susține că a făcut foarte multe compromisuri și a avertizat oamenii să aibă foarte mare grijă atunci când stabilesc o colaborare.

„Nu le doresc asta, adică să nu mă înțelegeți greșit, eu nu trăiesc răul ăsta cu speranța că la un moment dat se va întoarce împotriva lor, dar e firesc, așa e viața, așa e karma: faci rău, ți se întoarce rău, faci bine, ți se întoarce bine. Crezi sau nu în Dumnezeu, crezi sau nu în karmă, răul făcut se va întoarce sub orice formă.

Eu personal, vă spun sincer, timp de 9 ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mișto și mi-am dedicat acești ultimi 9 ani cu speranța că fac bine. Bă, s-a șters cu buretele tot. Eu 9 ani de zile n-am existat, din punct de vedere profesional.

Și-atunci ce fac? Nu stau eu liniștit, lângă familia mea, timp pe care eu l-am pierdut efectiv departe de ei, cu compromisurile pe care le-am făcut de-a lungul vremii, compromisuri de care habar n-aveți niciunul dintre voi.

La ce compromisuri am fost „supus”, să zicem, doar pentru că aveam un contract semnat. De-aia, oameni buni, aveți grijă pe cine lăsați în casa voastră și aveți grijă în ce casă intrați. Atât. M-am răcorit.

Nu știu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces pe rol, cine știe? Că libertatea de exprimare se pare că e doar de-o anumită teapă. Nu o avem toți, și în orice caz nu o avem toți egală”, a mai spus Florin Dumitrescu.

Citește și: ACUZAȚII DURE LA ADRESA LUI FLORIN DUMITRESCU! O FEMEIE DIN CLUJ, DEZVĂLUIRI ULUITOARE DUPĂ BRUNCH-UL ORGANIZAT DE FOSTUL JURAT DE LA CHEFI LA CUȚITE

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
Câți lei costă cel mai IEFTIN cozonac din România. Poate fi cumpărat din Carrefour
Câți lei costă cel mai IEFTIN cozonac din România. Poate fi cumpărat din Carrefour
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Netflix, serialul surpriză înainte de Paște. I-a captivat pe români
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la un pas să-și piardă viața:
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact a avut rolul asupra vieții sale
Cum arată Robert Powell la 79 de ani, actorul din Iisus din Nazareth? Ce impact...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...