Fosta soţie a lui Eugen Stan, mărturisiri zdrobitoare după ce a văzut imaginile cu poliţistul pedofil agresând o femeie: ”Să îi bagi mâna femei ăleia…”

Publicat: 15/01/2018 | 18:19
Fosta soţie a lui Eugen Stan, mărturisiri zdrobitoare după ce a văzut imaginile cu poliţistul pedofil agresând o femeie: ”Să îi bagi mâna femei ăleia…”

Fosta soţie a lui Eugen Stan a rămas şocată atunci când a văzut imaginile cu poliţistul pedofil în timp ce agresa o femeie. Fosta parteneră a pedofilului a spus că nu-i vine să creadă că a trăit atâţia ani lângă un... cameleon.

Fosta soţie a lui Eugen Stan, poliţistul pedofil, susţine că acesta ar trebui castrat, la fel ca toţi ceilalţi pedofili. Femeia s-a declarat îngrozită de ceea ce a văzut.

”Pedeapsa lor şi a tuturor pedofililor e să fie castraţi. Da, a fost groaznic când am văzut, a fost groaznic. Este inadmisibil, este o bestie. Să îi bagi mâna femei ăleia… Deci nu îmi vine să cred. Nu am avut timp de a sta după el. În prezenţa mea era băiat cuminte. El avea serviciul lui de dimineaţă până seara târziu iar eu la fel. Am două servicii. Ies de la unul, mă duc la celălalt. Nu am avut timp de a sta după el, să văd unde se duce, ce face. Era foarte gelos. El a lăsat amprenta unui om cuminte. Sunt şocată! M-a uimit, nu pot să cred! aşa ceva este strigător la cer. Mi-ar fi o ruşine, aş sta cu privire în jos şi le-aş cere scuze pentru cele întâmplate părinţilor copiilor agresaţi. Părinţii ca părinţii, dar copiii ce au putut să sufere aşa dramă. Acest animal, acestă bestie, o povară în viaţa mea. Un cameleon”, a declarat fosta soţie a lui Eugen Stan, poliţistul pedofil.