Fosta sotie a lui Sisu se teme pentru viata ei. “Mi-e frica sa nu bage cutitul in mine”

Publicat: 03/02/2014 | 08:48


Catalina, fosta sotie a rapperului Tudor Sisu, traieste de luni bune in teroare si se teme pentru viata ei. Tanara i-a marturist unei prietene ca Sisu ar fi in stare sa bage cutitul in ea.
 

Catalina le-a cerut magistratilor sa emita un ordin de protectie prin care sa-l oblige pe Sisu sa nu se mai apropie de ea si de mama ei, si a precizat ca fostul ei sot, de care a divortat la notar, a fost violent  atat verbal, dar si fizic.
Tanara i-a spus unei prietene ca de luni bune traieste un calvar si ca spera sa nu i se intample ceva.

Catalina si mama ei au cerut judecatorilor sa emita un ordin de protectie prin care sa-l oblige pe Sisu sa nu se mai apropie de ele
Catalina si mama ei au cerut judecatorilor sa emita un ordin de protectie prin care sa-l oblige pe Sisu sa nu se mai apropie de ele

“M-am saturat, nu stiu ce sa mai fac, nu mai suport. Am crezut, am sperat ca dupa ce am divortat la notar o sa fiu linistita, insa m-am inselat. Tudor este din ce in ce mai violent, ma ameninta,  nu-l mai recunosc. Nu mai este barbatul de care m-am indragostit, timpul petrecut la inchisoare l-a schimbat in rau”, i-a spus fosta sotie a cantaretului prietenei sale.

CITESTE SI...Exista viata dupa Sisu!

“Nu ai cu cine sa te intelegi”

sisu tudor

Catalina i-a marturisit acesteia ca il crede pe Sisu capabil de orice. “Sper sa se emita cat mai repede ordinul de protectie si sa nu se mai apropie de mine, dar nici asa nu am garantia ca voi fi bine. Cand il apuca nu mai tine cont de nimic. Imi este frica sa nu bage cutitul in mine. Am incercat sa discut cu el, i-am zis sa ma lase in pace, l-am intrebat ce vrea, insa nu a raspuns. Nu ai cu cine sa te intelegi, nu stiu de ce face asta, de ce ma terorizeaza”, i-a mai spus Catalina prietenei sale.

“Nu stiu de ce face asta” (fosta sotie a lui Sisu)
 

 

Citește și...