Fostul iubit al Moculeascai a fost convins sa faca striptease pe 3 bonuri de masa! Cristi Marin, aproape gol pentru 27 de lei!

Publicat: 29/11/2012 | 22:32

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, s-a facut gicolo. El a fost filmat in timp ce isi vindea trupul pentru suma de 500 de euro insa prestatia sa a lasat de dorit.

Femeia care a platit pentru a face sex cu el, Roxana, s-a plans ca Marin este un gigolo de doi bani asa ca a venit sa se rafuiasca cu el in direct la emisiunea CANCAN TV, difuzată de luni până joi, de la ora 22.00, doar la Acasă TV.

„O am de 25 de centimetri” i-a spus Cristi Marin Mariei ianinte sa se apuce de treaba. Insa, prestatia sa a fost atat de proasta incat Maria nu a vrut sa il mai plateasca deloc.

„Eu cred ca el s-a imbatat si nu mai stie ce a facut. Eu totusi m-am gandit sa te platesc, asa ca iti dau trei bonuri de masa” i-a spus Roxana lui Marin ca sa-si bata joc de el.

„Ei i-a placut si dupa aceea a zis ca nu este asa ca sa nu ma plateasca” a replicat Cristi Marin.

Cristi Marin

Si pentru a demonstra ca este cu adevarat un barbat viril, Cristi Marin a facut un striptease „de milioane”, ramanand doar in boxeri. In acest timp, femeia care l-a filmat pe ascuns a aruncat in el cu bonuri de masa.

Cristi Marin

„Pentru mine tot flescait esti. Nu s-a ridicat nimic, niciun nivel” a venit replica Roxanei!

Cristi Marin

Cristi Marin

Alex Toderasc
 

Citește și...