Fostul manager al „Printesei R&B” face dezvaluiri incendiare „Catalina Toma este datoare vanduta!”

Publicat: 20/07/2011 | 00:00
Lavinia Catrinar, femeia care sustine ca a investit bani, timp si energie pentru a o readuce pe Catalina Toma pe linia de plutire si a o relansa in muzica, a suferit o deziluzie majora. Potrivit declaratiilor ei, artista nu i-a mai returnat investitia si, dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, s-a dezis de ea. In replica, Lavinia Catrinar a decis sa rupa tacerea.

Catalina Toma – Tovarasii tai

Catalina Toma cu Don Baxter – Imi fac de cap

Catalina Toma – Vrei prea repede

De cateva saptamani bune, Catalina Toma, cea supranumita in trecut Printesa R&B, isi anunta relansarea pe piata muzicala cu surle si trambite. Desi proiectul pare sa mearga ca pe roate, acesta ascunde, se pare, secrete incredibile. Lavinia Catrinar, femeia care s-a ocupat de revenirea ei profesionala, sustine ca totul este o minciuna cladita pe inselatorie si ilegalitati. „Catalina Toma este o profitoare! M-a dezamagit enorm. Se lauda ca si-ar fi facut videoclip pe banii personali… Banii au provenit

doar din vanzarea ilegala a unei aparaturi care a fost imprumutata de la o cunostinta din bransa in vederea inregistrarii pieselor in studioul ei. Proprietarul habar nu are ca aparatura i-a fost vanduta de Catalina pe nimic – 1.900 de euro. O parte din investitie am facut-o chiar eu (1.690 de lei si 500 de euro), la care se adauga cheltuielile mele – benzina, telefon etc. In plus, i-am negociat toate contractele astfel incat costurile au fost minime. Si, in aceste conditii, ea are tupeul sa spuna ca nu are manager. Se dezice de mine. Oricum, din punctul meu de vedere, colaborarea noastra s-a sistat”, ne-a declarat Lavinia Catrinar. Se pare ca aceasta nu este singura persoana careia Catalina ii datoreaza bani. „Este datoare vanduta. Stiu de la ea ca s-a imprumutat de 1.300 de lire sterline, cu care s-a dus in Anglia sa-si cumpere haine, si de alte cateva mii de euro de la diversi”, sustine fostul manager al Catalinei. Asta, in conditiile in care artista pare sa nu o duca prea bine, ceea ce o pune in incapacitatea de a-si achita datoriile. „Abia isi plateste chiria si sunt zile intregi in care sta inchisa in casa pentru ca nu are bani nici de taxi. Se descurca foarte greu. Incaseaza o suma lunara extrem de mica, in urma difuzarii pieselor ei, plus din vanzarea online a noului album”, explica Lavinia Catrinar. Catalina Toma despre Lavinia Catrinar „Este un gunoi care nu are nicio legatura cu muzica”

Catalina Toma nu sta cu mainile in san si da o replica dura acuzatiilor aduse Lavinia Catrinar. Artista se considera victima lipsei de profesionalism a managerului care, sustine ea, nu i-a demonstrat nicio calitate profesionala. „Este un gunoi si va ramane un gunoi care nu are nicio legatura cu muzica. Nu a facut decat sa ma incurce si sa ma determine sa aman lansarea noului proiect. A intarziat cinci ore la prima zi de filmari pentru videoclip si din cauza ei nu am reusit sa terminam treaba. In consecinta, am vorbit cu prietenul meu, regizorul Florin Botea, si impreuna am decis sa-i cerem banii pentru inca o zi de filmari – 2.700 de euro pentru locatie si echipa. Trebuie sa recunosc ca am luat o mare teapa cu aceasta femeie. Eu sunt singura vinovata ca am acceptat in cercul meu o persoana pe care nu o cunosteam si care parea ca are potential”, ne-a marturisit Catalina. Aceasta sustine ca din momentul in care a pus punct colaborarii cu Lavinia Catrinar, femeia a inceput sa o hartuie. „Ma asedia cu sms-uri si mailuri. Mi s-a parut ciudat ca evita sa ne auzim la telefon. M-a hartuit zile la rand. Refuza sa olas sa devina cunoscuta pe spatele meu! Impresari sunt un milion, artisti de valoare doar cativa”, a adaugat cantareata. In ceea ce priveste datoriile invocate de Catrinar, Catalina spune ca sunt fabulatii. Recunoaste insa ca i-a platit o rochie pe care ar fi urmat sa o foloseasca in clip: „I-o dau cadou. Nu pot sa port asa ceva!”.