Fostul principe Nicolae, alungat de la parastasul Regelui Mihai I? Detalii de ultimă oră

Publicat: 18/12/2017 | 13:22

La o zi de la înmormântarea Regelui Mihai, noi informaţii revoltătoare ies la iveală. Se pare că deşi familia l-a acceptat la înmormântare, fostul principe Nicolae nu ar fi fost binevenit şi la parastasul bunicului său, de unde ar fi fost alungat.

Principele Nicolae a fost acceptat de familie să-şi conducă bunicul pe ultimul drum, însă după ce Regele Mihai I a fost coborât în mormânt, nepotul lui a trebuit să facă cale întoarsă.

Bloggeriţa Lilick Auftakt susţine că fostul principe Nicolae ar fi fost alungat de la parastasul Regelui Mihai. Aceasta a făcut informaţia publică prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

”Alungat şi de la parastas…”, a scris Lilick Auftakt în dreptul unei fotografii cu fostul principe Nicolae.

Fostul principe a ajuns la Catedrala din Curtea de Argeş cu o oră înaintea familiei care însoţea sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai, nefiind primit în Trenul Regal.

Potrivit unor surse apropiate de fostul principe Nicolae, acesta ar fi dorit să se afle în Trenul Regal, însă nu a primit nicio invitaţie în acest sens.

Sâmbătă, în jurul orei 20, după cele 21 de salve tun, care au marcat intrarea sicriului Majestaţii Sale defuncte în Catedrala de la Curtea de Argeş, a început ceremonia religioasă a înhumării.

Regele Mihai a fost îngropat alături de soţia sa, Regina Ana.

Recomandarea CIAO.RO