Fostul sot al Anastasiei Soare a murit dupa ce a luat o supradoza de medicamente? Fosta sotie nu a participat la inmormantare!

Publicat: 25/12/2012 | 13:04
Fostul sot al Anastasiei Soare a murit dupa ce a luat o supradoza de medicamente? Fosta sotie nu a participat la inmormantare!

Victor Soare, fostul sot al Anastasiei Soarea, s-a stins din viata la sfarsitul saptamanii trecute la Constanta. Acesta a fost inmormantat duminica, iar ceremonia a fost foarte restransa.

Desi au fost impreuna atatia ani, pana la inceputul anilor 90, celebra stilista nu si-a gasit timp sa-i fie alaturi pe ultimul drum. Ea nu a putut sa ajunga din SUA pentru inmormantare, in schimb, la capataiul fostului comandant de nava s-a aflat fiica pe care acesta o avea impreuna cu Anastasia Soare.

Potrivit apropiatilor, Victor Soare era foarte deprimat in ultima perioada si obisnuia sa consume multe pastile. O supradoza de medicamente se pare ca a fost cauza mortii sale, multi dintre cei care l-au cunoscut spunand ca acesta a incercat sa se sinucida.

Victor Soare impreuna cu Anastasia au fugit in 1987 din Romania, stabilindu-se in SUA. Pe vremea aceea, el era comandant de nava in Constanta, insa la presiunile Anastasiei au pleca impreuna cu fiica lor din tara.

Succesul nu i-a zambit de la inceput Anastaisiei Soare, iar pentru a avea bani pentru a-si implini visul, acela de fi cosmeticiana, Victor Soare a ajuns sa munceasca chiar ca si taximetrist.

Dupa un timp, Anastasia Soare a inceput sa-si faca un nume in domeniu, care ulterior s-a consacrat ca „Regina sprancenelor”, dar relatia dintre cei doi s-a deteriorat, iar ea a decis sa divorteze.

Ramas fara niciun ban si fara familie, fostul comandant de nava s-a intors de la Constanta, unde a dus o viata modesta si chinuita. In ciuda insistentelor sale, relatia cu Anastasia Soare nu s-a mai inodat niciodata. Si mai mult, potrivit apropiatilor, aceasta nu l-a ajutat cu bani desi acesta avea o pensie mizera si ar fi avut mare nevoie.

Supranumita si „Regina sprancenelor”, Anastasia Soare a dezvaluit pentru emisiunea „Happy Hour” motivele pentru care a divortat de sotul ei, Victor.

„Relatia nu a mai mers din diverse motive. Ca in orice relatie, dupa o perioada de timp, fiecare are alte idealuri, alte ganduri, alte dorinte si nu a mai mers.

S-a adaptat mai greu, este mai dificil pentru barbati sa plece intr-o tara straina si sa inceapa de la zero. El a fost comandant de nava in Romania, iar in America a inceput sa lucreze ca taximetrist. S-au ivit mici si mari probleme.

O relatie poate sa te lase cu un gust amar, pentru ca te dezamageste acea persoana si cred ca asta este motivul pentru care femeile se concentreaza asa de mult pe cariera”, a marturisit Anastasia pentru emisiunea „Happy Hour”.

Ionut Chiperi, Catalina Slujitoru

Citește și...