Fotbalistul Tiago Ferreira, de la CS Universitatea Craiova, a devenit tătic. Prima fotografie cu băiețelul lui

Publicat: 18/12/2019 | 12:52
Fotbalistul Tiago Ferreira, de la CS Universitatea Craiova, a devenit tătic. Prima fotografie cu băiețelul lui

Fundașul Tiago Ferreira de la CS Universitatea Craiova și soția lui, Marlene, au devenit, marți, părinții unui băiețel. Reprezentanții clubului au precizat că jucătorul a fost învoit de la antrenament pentru importantul eveniment din viața lui. 

„Avem un tătic fericit în familia alb-albastră. Tiago Ferreira și Matias Ferreira”, este mesajul postat pe reţelele de socializare de echipa din Bănie unde activează fotbalistul, lângă fotografia cu cei doi. (VEZI ȘI:  Prima reacție după ce Tiago Ferreira a refuzat să meargă la FCSB)

Imediat, mesajele au început să apară.

„Să îți trăiască băiatul și felicitări! Câștigați cu FCSB duminică la Bucuresti și arătați că sunteți fotbaliști adevărați! Multă baftă! HAI CRAIOVA!”, i-a scris un craiovean.

„Un nou OLTEAN. Sănătate multă şi tot binele din univers”, este un alt mesaj.

Tiago Ferreira (26 de ani) este deja de doi ani la Craiova, perioadă în care și-a trecut în palmares o Cupă a României. Fundașul central al oltenilor, cu junioratul făcut la FC Porto, a declarat de foarte multe ori că este foarte fericit că a ajuns la echipa din Bănie.

A învățat limba română în jumătate de an

Component al naționalelor lusitane de juniori și tineret, Ferreira a explicat care sunt diferențele dintre fotbalul pe care l-a descoperit în Liga 1 și cel portughez, unde a crescut. „Aici jucăm mai mult în viteză și pe contraatac, în Portugalia se bazează mai mult pe partea tehnică. Am avut și avem la Craiova mulți jucători tehnici. Mitriță și  Gustavo au fost cei mai tehnici, acum cred că Cicâldău este cel mai bun. Mai sunt și Bancu, Ioniță”, a mai declarat acesta. „În 6-7 luni am învățat limba română. Știu că nu vorbesc perfect, dar înțeleg tot și mă descurc binișor”, a încheiat Ferreira.

Citește și...