FOTO / Elena Gheorghe, de urgenţă în cabinetul medicului: “Am o problemă…”

Publicat: 18/01/2018 | 12:24

Elena Gheorghe s-a filmat în cabinetul medicului, unde avea programare ca să îşi trateze unele probleme medicale. De pe scaunul din salon, talentata artistă a dezvăluit care e cea mai mare teamă atunci când este acolo. Când au auzit motivul, mulţi dintre prietenii virtuali s-au regăsit în situaţia ei.

Elena Gheorghe a mers ieri în cabinetul stomatologului. Deşi are toată încrederea în medicul care se ocupă de dantura ei, cântăreaţa tremură de ori de câte ori se aşează pe „scaunu torturii”. Şi asta pentru că, spune ea, nu suportă sunetele produse de frezele din cabinet.

“Hai cu Domne-ajută, că nu are ce să mi se întâmple. Chiar nu are ce, totul este sub control. Deci, eu am o problemă cu zgomotul de la stomatolog… numai când îl laud”, a spus artista în timp ce se afla în cabinetul stomatologului.

În vârstă de 32 de ani, Elena Gheorghe are o carieră de succes şi o familie frumoasă. Ea a devenit mamă de fetiţă anul trecut. Bebelinda ei poartă numele Nicole. Ea mai are un băiat cu soţul său, pe Nicholas. Elena Gheorghe a devenit mamă pentru prima dată în 2013. Artista s-a căsătorit pe data de 1 august 2011 cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formaţiei Mandinga.

Citește și...