FOTO. Messi și Ronaldo locuiesc în județul Vaslui, sunt gemeni și joacă fotbal împreună! Cum arată puștii care poartă numele celor mai mari fotbaliști din ultimul deceniu

Publicat: 20/09/2018 | 11:26

Doi frați gemeni din județul Vaslui poartă numele celor mai mari jucători de fotbal din ultimii ani. Dacă Lionel Messi și Cristiano Ronaldo sunt rivali pe teren, puștii din România se înțeleg de minune, împart același pat și joacă fotbal împreună, în curtea casei lor din localitatea Pușcași, unde sunt crescuți de bunică.

În plus, Paul Messi și Pavel Ronaldo stau și în aceeași bancă la școală. Cei doi au venit pe lume în urmă cu șase ani, în Spania, unde părinții lor sunt la muncă de mai mulți ani. În prezent, gemenii se află în grija bunicii.

“Nu știu cine a fost cu ideea să le pună aceste nume. Au fost născuți în Spania, iar acum învață carte în România, aici, la școala din sat”, a mărturisit bunica micuților pentru libertatea.ro.

Le place să joace fotbal în curte, ca la toți copiii. Acum nu știu dacă vor ajunge fotbaliști”, a mai spus bunica gemenilor.

Citește și...