Fotografie de COLECTIE cu Nicoleta Luciu! Cum arata bruneta in urma cu zece ani!

Publicat: 16/01/2015 | 16:39
Fotografie de COLECTIE cu Nicoleta Luciu! Cum arata bruneta in urma cu zece ani!

La inceput de an, Nicoleta Luciu a fost napadita de amintiri. Bruneta si-a surprins fanii, dupa ce a facut publica pe contul de socializare, o imagine realizata in urma cu zece ani.

Nicoleta Luciu a postat in urma cu putin timp, pe Facebook, o fotografie facuta in urma cu zece ani, cand era la fel de sexy, insa, nu era mama a patru copii. Chiar daca a fost insarcinata de patru ori, bruneta si-a pastrat silueta perfecta. „Am gasit o poza in cufarul cu amintiri de acum fix 10 ani… Ce repede trece timpul!”, a scris Nicoleta pe contul de socializare.

Nicoleta luciu

Fanii au reactionat imediat si au felicitat-o pe vedeta pentru felul in care arata atunci. „Aratai foarte bine, acum esti prea slaba”, „Arati beton. Beton armat”, „Esti frumoasa si acum’, au fost cateva dintre comentariile admiratorilor de pe Facebook.

Citeste si

BOMBA ANULUI! Nicoleta Luciu rupe tacerea in legatura cu DIVORTUL de Zsolt: „Eu tot timpul iau…”

Decizie de ultima ORA! Nicoleta Luciu si-a facut bagajele si a plecat de ACASA!

Nu vrea sa mai locuiasca in Bucuresti

Nicoleta Luciu a parasit apartamentul sau din centrul Capitalei si s-a mutat la Miercurea Ciuc, orasul de bastina al sotului sau. Vedeta spune ca este cea mai buna decize pe care a luat-o si ca nu s-ar mai muta inapoi la Bucuresti.

L.L