Fotografii obraznice. Ups! Biancăi i-au sărit nasturii de la rochie…

Publicat: 01/07/2017 | 00:00

Bianca Drăguşanu face furori la fiecare apariţie, fie că e una cu fast, fie că e o simplă ieşire la restaurant cu iubitul ei, Victor Slav. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a fotografiat-o pe blondă într-o rochie-cămaşă bleu, care i-a pus în valoare talia de viespe. Numai că nasturii, buclucaşi, i-au jucat o festă şi au lăsat să se vadă ceva mai mult decât trebuia...  (CITEŞTE ŞI: Afaceristul turc din lumea modei care a pus ochii pe Bianca Drăguşanu! "Îmi plac colecţiile ei!")

Bianca şi Victor Slav profită din plin de fiecare secundă de timp liber. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, i-a întâlnit pe cei doi după ce au luat, împreună, masa în oraş.

Nasturii i-au jucat o mică festă Biancăi
Nasturii i-au jucat o mică festă Biancăi

Blonda a atras privirile tuturor, aşa cum face de fiecare dată. Pentru ieşirea relaxantă cu iubitul ei, Bianca a ales să îmbrace o rochie-cămaşă, lungă până peste genunchi, uşor transparentă. Nasturii însă, i s-au deschis, obraznic, până în apropierea zonei intime, astfel încât să-i fie puse în valoare picioarele perfecte, dar şi să încingă imaginaţia bărbaţilor din preajmă. (Ce zice Bianca Drăguşanu după ce ea şi Victor Slav nu au fost invitaţi la botezul fiicei lui Mădălin Ionescu)

Bianca şi-a accesorizat ţinuta cu o curea lată, care i-a scos în evidenţă talia de viespe, dar şi cu noua geantă, de 1.200 de euro, despre care vă spuneam mai multe AICI.

Citește și...