Fuego a intrat la dietă ca să dea jos 20 kg: ”Voi fi… Brad Pitt!”

Publicat: 29/05/2017 | 00:00

Când se opreşte din cântat versurile care ne ajung direct la suflet, la gura lui se bat turcii. Artistul Paul Surugiu, adică Fuego, a intrat la regim şi vrea să scape de vreo 20 kg. Şi dacă iarna împodobeşte bradul, vara vrea să ajungă ca bradul Hollywoodian… Brad Pitt.
 


Colaceii n-au rămas doar pe masa de Crăciun din cântecul lui Fuego, ci s-au depus inevitabil şi pe trupul lui. Pentru asta, artistul vrea să iasă din forma de cozonac şi să revină la formele de invidiat: „după două luni o să fiu Brad Pitt”, a mărturisit artistul.  

Până ajunge Angelina să crape de invidie că cel mai iubit artist din România va arăta ca fostul ei soţ, frumoasa actriţă ar putea să ia lecţii culinare de la Fuego: „mănânc ciocolată cu alune, tot felul de lucruri care sunt calorice. Ardelenii mănâncă cel mai caloric. Când vreau să mănânc toba ca la mama acasă, care o mănânc cu muştar, şi pastrama aceasta de curcan care este foarte gustoasă.”, a spus artistul în emisiunea lui Măruţă.

Pentru că vrea să scape de vreo 20 de kilograme, Paul nu zăboveşte prea mult timp la vitrina cu bombe calorice şi păşeşte printre trufandale de primăvară. Ca un master chef desăvârşit, Fuego şi-a demonstrat calităţile mânuind cuţitul ca un profesionist. La final, a împodobit salata cu nişte mărar şi, ca şi cum ar fi Crăciunul, a întins, ca într-o ninsoare, o mantie de brânză.

 

Citește și...