“Fugit” din ţară, Godeanu face declaraţii lacrimogene pentru CANCAN.RO: “Îmi este greu!”

Publicat: 07/02/2016 | 20:07

Gabi Godeanu s-a facut cunoscut dupa ce a participat la MasterChef, dar si dupa zvonurilor care au aparut cu privire la faptul ca intre el si sotia lui DJ Optick ar fi fost mai mult decat o relatie de prietenie.

“Sorcova” asa cum l-au botezat juratii de la concurs pentru ca facea platingul farfuriilor prea incarcate a plecat sa munceasca ca ospatar, in America pentru ca salariu este mult mai mare decat in Romania. “Sunt in Statele Unite si sunt bine. Aici lucrez ca ospatar intr-un restaurant de cinci stele. Imi este greu fara familie, dar sunt un om care ii place riscul si mizez pe castig. Dau inapoi foarte rar”, a declarat Gabi Godeanu, pentru CANCAN.RO, site-ul numarul 1 din Romania.

Gabi Godean in timpul concursului de la MasterChef
Gabi Godean in timpul concursului de la MasterChef

Fostul concurent de la MasterChef a mai spus ca este apreciat pentru munca pe care o face, in strainatate: “Aici te respecta toata lumea si te trateaza corect. Oameni ca noi se cauta pentru ca avem o baza solida de cunostinte: suntem onesti, cinstiti si curajosi.”

Barbatul duce o viata buna in America. Acesta isi permite toate lucrurile pe care le vrea
Barbatul duce o viata buna in America. Acesta isi permite toate lucrurile pe care le vrea

CITESTE SI:

Il mai tineti minte pe Gabi Godeanu de la MasterChef? Vezi cum a ajuns sa gateasca pui SFINTITI!

Gabi Godeanu este amantul “Casnicei de la MasterChef”? Vezi daca si-a inselat cu el sotul in emisiune!

Se spune ca s-a iubit cu Casnica de la MasterChef
Toata lumea il stie pe Gabi Godeanu dupa contrele pe care le-a avut cu Andreea Moldovan in concurs. In urma acestor lucruri s-a spus ca cei doi au avut o relatie amoroasa ferita de ochii lumii.

“Casnica de la MasterChef” si Gabi Godeanu, in timpul concursului

In acel moment zvonul a fost intarit de afirmatia concurentei Flavia Meterez, deoarece ea a declarat ca sotia lui DJ Optick se iubeste cu un concurent, fara a da, insa, numele presupusului amant.

Oana Pascaru
 

Citește și...