Funduleț a recunoscut! Și-a luat papucii de la 4 iubiți

Publicat: 20/10/2018 | 23:23

Ana Baniciu, una dintre cele mai energizante prezențe feminine de pe scena muzicală românească, a dat cărțile pe față într-un interviu în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (Cum câștigi bani rapid)  Considerată cântăreața cu cel mai sexy posterior din showbiz, fiica reputatului Micea Baniciu a vorbit deschis despre gesturile de-a dreptul nebunești pe care le-a făcut din dragoste.(CITEȘTE ȘI: PREZENTATORUL KANAL D A ”DAT ATACUL” LA BOMBARDIERA DE LA BAMBOO)

Când iubesc cu adevărat, femeile sunt în stare de orice pentru persoana dragă. Așa s-a întâmplat și în cazul Anei. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Câștigătoarea de la ”Asia Express” a făcut mărturisiri savuroase, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. (NU RATA, AICI: ANA BANICIU A AJUNS DE NERECUNOSCUT)

”În urmă cu câțiva ani, pentru iubire am plecat din București în alt oraș aflat la câteva sute de kilometri distanță, ca să văd o anumită persoană care îmi era foarte dragă. Cu toate că între noi nu era nimic, am vrut să-i fiu alături fără ca el să știe. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) La un moment dat, când a aflat că sunt acolo, s-a aprins scânteia iubirii. Gestul a meritat pe moment, eu nu regret nimic. Relația a durat aproximativ doi ani”, a spus Ana Baniciu pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Ana Baniciu, mărturisiri uluitoare

„În toate relațiile pe care le-am avut, pe mine m-au lăsat bărbații”

Mai mult decât atât, artista ne-a mărturisit un amănunt de-a dreptul uluitor. Cu toate că este considerată una dintre cele mai sexy cântărețe din showbiz și se mândrește cu formele bine definite cu care a înzestrat-o mama natură, în puținele relații în care a fost implicată de-a lungul timpului, de fiecare dată, Ana Baniciu a fost părăsită de partener. (NU RATA, AICI: „TATA MI-A ZIS SĂ NU INTRU ÎN SHOWBIZ. SĂ NU MĂ VADĂ GOALĂ..”)

”Cu toate că o să pară de necrezut, în toate relațiile pe care le-am avut, pe mine m-au lăsat bărbații. Contrar aparențelor, toată lumea crede că eu i-am lăsat pe partenerii mei, dar adevărul e simplu, ei m-au lăsat pe mine. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) Nu am lăsat eu pe cineva vreodată. Nu am avut multe relații, pe bărbații cu care am fost pot să-i număr lejer pe degetele de la o singură mână”, ne-a mai mărturisit cântăreața cu cel mai sexy posterior din showbiz. (CITEȘTE ȘI: ”FUNDULEȚ” L-A ÎNNEBUNIT PE JEAN DE LA CRAIOVA!)

Îndrăgostită iremediabil de muzică

Ana Baniciu a ajuns în lumina reflectoarelor odată cu serialul fenomen „Pariu cu viața”. Îndrăgostită iremediabil de muzică și crescută într-o familie de muzicieni, și-a dorit de mică să facă o carieră în domeniul artistic. Cu un timbru special, artista își completează atuurile cu unul dintre cele mai hot trupuri din industrie. (NU RATA, AICI: AFLATĂ LA MARE, “FUNDULEȚ” A “LOVIT” DIN NOU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...