”Funduleț” l-a înnebunit pe Jean de la Craiova!

Publicat: 21/09/2018 | 23:40

Ana Baniciu este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy prezențe feminine din showbiz-ul autohton. Renumită pentru formele ei apetisante, fiica reputatului artist Mircea Baniciu a reușit să-l zăpăcească de cap pe unul dintre cei mai apreciați cântăreți de manele. (Super oferta de angajare) La cel mai recent eveniment monden, lansarea grilei de toamnă a Antenei, Jean de la Craiova nu s-a putut dezlipi de sexy-colega de platou. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă imagini de-a dreptul senzaționale…. Nu degeaba i se spune ”Funduleț”.(CITEȘTE ȘI: ANA BANICIU DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ! „TATA MI-A ZIS SĂ NU INTRU ÎN SHOWBIZ. SĂ NU MĂ VADĂ GOALĂ…”)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe sexy-artista Ana Baniciu la una dintre cele mai fastuoase petreceri mondene care a avut loc la Teatrul Național – lansarea grilei de toamnă a Antenei.(Cât câștigi dacă faci videochat?) Câștigătoarea “Asia Express” a avut o apariție de-a dreptul sclipitoare și a reușit să atragă privirile tuturor cu o ținută atipică, ce-i punea în evidență formele bine definite.(NU RATA, AICI: ANA BANICIU A AJUNS DE NERECUNOSCUT)

De cum a pășit pe covorul roșu, Ana Baniciu a fost remarcată de unul dintre colegii de platou, care, toată seara, a fost nedezlipit de ea. Jean de la Craiova a fost de-a dreptul fermecat de formele apetisante ale blondinei. Cu greu a reușit artistul să-și ia ochii de la formele senzuale ale tinerei. Nu de puține ori, Jean a fost surprins în timp ce îi admira acesteia posteriorul devenit celebru. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti)

”Jean este un om minunat. Mă bucur enorm de tare că l-am cunoscut. Tot timpul mă face să râd. El și Cornel sunt responsabili cu buna dispoziție la filmari. Sunt doi colegi minunați. Tot timpul când mergem la evenimente, Jean mă complimentează și stă în preajma mea”, a declarat Ana Baniciu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Jean de la Craiova a pus ochii pe ”Funduleț”

Ana Baniciu: ”Admir bărbații care…”

În urmă cu câteva săptămâni, Ana Baniciu, deținătoarea celui mai hot posterior din showbiz, ne-a mărturisit și cum arată, în viziunea ei, bărbatul care o face să simtă fluturi în stomac. (Scapă de grija banilor, îți plătim 5.000$ lunar!)

”Bărbatul ideal trebuie să mă facă să râd, să știe mai multe decât mine și să mă motiveze, să mă facă mult mai bună în plan profesional. Mă atrag bărbații care sunt bărbați, nu care sunt femei, pentru că în ziua de azi dau numai de bărbați care nu au cumportament de bărbat. Admir bărbații care au inteligență, nu care se mândresc cu pătrățelele de pe abdomen. Nu mă interesează atât de mult aspectul fizic”a mai spus artista pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...