Gabi Godeanu de la “MasterChef” a dat cu cratitele de pamant! Ce decizie socanta a luat!

Publicat: 05/03/2014 | 00:17

Cel mai haois concurent de la MasterChef a luat o decizie radicala. Astfel, pentru a-si deschide o pizzeria in Colentina, tanarul bucatar a decis sa plece sapte luni pe un vas de croaziera de cinci stele.

El ne-a povestit ca nu va pleca ca bucatar pe vasul de croaziera, ci ca ospatar. De altfel, are o vechime de 15 ani in astfel de job-uri.

Bucatarul stie deja unde vrea sa faca pizzeria
Bucatarul stie deja unde vrea sa faca pizzeria

“Toata viata e o lupta pentru conditii mai bune de trai”, ne-a spus Gabi. “Sorcoveanu” va fi platit regeste, el va castiga lunar 3.000 de dolari, iar aceasta suma poate creste in functie de priceperea sa.

Fostul concurent de la MasterChef ne-a spus ca se pregateste de plecare acum la sfarsitul lunii, iar cat despre salariu spune ca este mult peste media din tara. Pecarea va fi pe 28 martie, iar pe 30 “Sorcoveanu” trebuie sa fie in Singapore.

Gabriel Godeanu a fost unul dintre cei mai haiosi concurenti de la MasterChef
Gabriel Godeanu a fost unul dintre cei mai haiosi concurenti de la MasterChef

“O sa plec cu compania Royal Caribbean, o companie de cinci stele plus. O sa plec in restaurant, o sa fiu ospatar si mi s-a oferit un salariu destul de consistent fata de ceea ce e aici in Romania, undeva la 3.000 de dolari pentru inceput. Dar depinde de cat de bun esti profesional, adica trebuie sa faci pasagerii sa se simta bine (…)”, ne-a spus increzator Gabi Godeanu.

CITESTE SI 

Il mai tineti minte pe Gabi Godeanu de la MasterChef? Vezi cum a ajuns sa gateasca pui SFINTITI!

Un apropiat al lui Gabriel Godeanu face declaratii uluitoare despre relatia dintre acesta si Andreea Moldovan: “Au ajuns in pat dupa cateva tatonari”

 

Strange bani ca sa-si deschida restaurant

Gabi ne-a spus ca a lucrat bucatar pe vas, apoi s-a transferat in restaurant, ca sa cunoasca si alta meserie. “Daca tu stii bucatarie, iar apoi inveti si cum sa servesti si cum sa vorbesti cu clientul este foarte bine pentru careira ta viitoare, daca vrei sa faci ceva in Romania. Daca vrei sa deschizi un restaurant trebuie sa ai cunostinte si despre bucatarie, dar si restaurant, atunci poti sa il conduci chiar tu”, ne-a spus Godeanu.

Puii folositi de Gabi sunt preparati in stil helal, adica sfintiti
Puii folositi de Gabi sunt preparati in stil helal, adica sfintiti

Cat despre planurile de viitor el ne-a povestit ca pe langa cafeneaua si rotiseria pe care le are, vrea sa deschida si o pizzerie, care va fi exact ca cele din Italia cu cuptor pe lemne, dar nu are suficienti bani. Asa ca s-a decis sa plece. “Le las sotiei mele sa le conduca cum vrea ea. Astept din partea ei sa le gasesc, macar cum le-am lasat eu”, ne-a spus Gabi razand.

 

Are de luat cercei cu diamant fiicei sale

El va pleca pe vas pe 28 martie si va sta circa sapte, opt luni
El va pleca pe vas pe 28 martie si va sta circa sapte, opt luni

El recunoaste ca pasul pe care il face este greu, sa fie opt luni departe de familie, copil, dar isi asuma riscul acesta, deoarece vrea sa faca ceva in viata. “Eu unul nu as putea sa ma culc pe o ureche si sa zic imi e bine asa cum sunt.eu vreau ca viata mea sa fie un pic mai incitanta, mai galopanta, sa fiu implicat in lucruri marete”, ne-a mai explicat Gabi. Cat despre cadourile pe care trebuie sa le aduca se numara o pereche de cercei cu diamant pentru fiica sa de cinci ani, Sara. (Sursa foto facebook.com)(A.S.)
 

“Eu unul nu as putea sa ma culc pe o ureche si sa zic imi e bine asa “, Gabi Godeanu

 

Citește și...