Gabriel Cotabita a fost supus unui nou RMN cerebral! Anuntul trist facut de medici: „Se vorbeste despre leziuni cerebrale”

Publicat: 12/05/2015 | 19:00
Gabriel Cotabita a fost supus unui nou RMN cerebral! Anuntul trist facut de medici: „Se vorbeste despre leziuni cerebrale”

Echipa multidisciplinara care il evalueaza permanent pe Gabriel Cotabita a decis, marti, ca artistul sa faca un nou RMN cerebral, iar analiza a indicat zone cu leziuni grave, potrivit unor surse apropiate cantaretului.

„Starea lui Gabriel Cotabita este foarte grava. Un alt RMN a pus in evidenta prezenta unor zone de leziuni cerebrale grave. Tulburarea severa de ritm cardiac care a provocat stopul cardiorespirator a scazut debitul sanguin cerebral si implicit oxigenarea creierului a fost precara. De aceea se vorbeste despre leziuni cerebrale greu cuantificabile, in acest moment”, a precizat sursa citata.

Cotabita

Cotabita se afla internat in Sectia de terapie intensiva a Spitalului Floreasca, fiind in status post stop cardio-respirator, resuscitat si necesitand ventilatie mecanica.
Starea pacientului este grava dar stabila, anunta, luni, un comunicat al Spitalului Floreasca.

CITESTE SI 

Vesti proaste despre Gabriel Cotabita sosite in aceasta dimineata! Familia a aflat prognosticul doctorilor

Familia lui Gabriel Cotabiţă e în stare de şoc! Medicii i-au pus un nou diagnostic crunt artistului
 

Tinea o dieta stricta!

Ajuns la varsta de 59 de ani, Gabriel Cotabita si-a dorit foarte mult sa slabeasca, asa ca a urmat un regim draconic si mergea in fiecare zi la sala. Toate aceste lucruri par sa ii fi slabit organismul, motiv pentru care ar fi facut stop cardiac.

D.C.