Gabriel Cotabita, vizitat la spital de cel mai bun prieten, Mihai Bendeac. Vezi ce a spus actorul despre starea cantaretului!

Publicat: 21/05/2015 | 12:04
Gabriel Cotabita, vizitat la spital de cel mai bun prieten, Mihai Bendeac. Vezi ce a spus actorul despre starea cantaretului!

Ieri, Mihai Bendeac a mers sa isi viziteze prietenul, pe Gabriel Cotabita. Actorul a stat de vorba cu medicii si a plecat de la spital convins ca artistul, care se afla in coma, va trece peste aceasta cumpana.

Au trecut doua saptamani de cand Gabriel Cotabita zace pe un pat de spital, in coma, dupa ce a suferit un stop cardio respirator. Ieri, el a fost vizitat de cel mai bun prieten al sau, Mihai Bendeac. In timp ce se afla la capataiul artistului, Bendeac a mai primit o veste buna.

Mihai Bendeac

Procesul sau cu Antena 1 s-a terminat, iar daunele pe care trebuie sa le plateasca trustului sunt foarte mici, mai exact 3000 de euro. Inveselit, actorul a mers si a stat de vorba cu medicii lui Cotabita, iar in urma discutiei, Bendeac spune ca simte ca prietenul sau mai are mult de trait:

Gabriel cotabita

„In orice caz, vestea am primit-o, intamplator, intr-un spital si mi-am dat seama, brusc, pentru ce nimicuri ne consumam. Viata e mai presus de orice. Daca as fi avut de ales intre o sentinţa defavorabilă si a vedea ca prietenul pe care-l vizitam s-ar fi ridicat brusc si ar fi zis „Hai la film deseară” nu m-as fi gândit nicio secunda! Din păcate, nu a existat aceasta utopica opţiune. Din fericire, sunt şanse mari ca si prietenul sa-si revina brusc mai devreme sau mai tarziu, asa ca e bine”, a scris Mihai Bendeac pe site-ul sau de socializare.

 

CITESTE SI:

Nimeni nu a mai spus asta pana acum! Adevarul crud despre starea lui Gabriel Cotabita! Familia lui…

Familia lui Gabriel Cotabita este distrusa! Medicii recomanda deconectarea artistului de la aparate:”Nu mai este nimic de facut..”

 

C.B

Citește și...