Gabriela Firea a intrat in PSD: „Vreau sa fiu de partea unui partid care se gandeste la securitate, o iau de la zero in domeniul in care pot sa realizez ceva”

Publicat: 23/09/2012 | 00:00
Gabriela Firea a intrat in PSD: „Vreau sa fiu de partea unui partid care se gandeste la securitate, o iau de la zero in domeniul in care pot sa realizez ceva”
Gabriela Firea s-a inscris in PSD Ilfov. Anuntul a fost facut de Robert Negoita, primarul Sectorului 3, care a declarat ca fosta vedeta de televiziune va fi un "membru semnificativ" al PSD.

„Acum 22 de ani intram in presa cu dorinta de a spune ceva, nu doar de a fi o prezenta stearsa. Simteam ca dupa revolutie tineretul trebuie sa se implice pentru a construi Romania noua, Romania moderna. Am implinit 40 de ani si am avut un imbold de a merge catre domeniul pe care de multe ori l-am criticat.

M-am gandit ca in presa am atins maximul, am parcurs toate treptele profesionale si am ajuns si antreprenor de presa. Am vrut la 40 de ani sa pornesc de la zero in domeniul in care cred ca pot sa realizez ceva datorita experientei mele in ceea ce priveste relatia cu cetatenii.

Vreau sa fiu de partea unui partid care se gandeste la securitate, la protectie sociala, nu la asistenta si in care as putea avea un cuvant de spus in legatura cu domeniul din care vin, dar si in cel al IMM-urilor. Stiu ce probleme sunt si in comunitatile locale. Domnul presedinte Robert Negoita m-a convins. Ezitam, pentru ca stiu ca este simplu sa pui intrebari, dar mai greu sa raspunzi, iar domnul presedinte mi-a dat curajul necesar sa fac pasul” a spus Gabi Firea in conferinta de presa.

Citește și...