Gafa unei brunete din showbiz! Si-a dorit sa fie impecabila, dar a omis un amanunt jenant! Ce se vede in aceasta fotografie

Publicat: 21/03/2014 | 11:24
Gafa unei brunete din showbiz! Si-a dorit sa fie impecabila, dar a omis un amanunt jenant! Ce se vede in aceasta fotografie

Divele patriei isi dau toata silinta sa arate cat se poate de bine atunci cand ies in public. Uneori le iese, alteori nu reusesc decat sa gafeze in stil mare.

Ca aproape in fiecare seara, Andreea Podarescu a iesit si ieri in oras. Tinuta aleasa a fost una relaxata, dar care i-a pus in valoare trupul tras prin inel de care este foarte mandra.

Un amanunt i-a scapat insa senzualei brunetei: pantofii pe care i-a ales pentru seara cu pricina sunt vizibil mai mari decat numarul pe care il poarta ea.

bruneta

Intr-o fotografie pe care Podarescu a postat-o pe pagina ei de Facebook, acest detaliu iese in evidenta si ofera o nota estetica intregii tinute. Insa, cu siguranta, acest aspect nu i-a stricat seara brunetei, care, daca e sa ne luam dupa zambetul ei, a fost un destul de reusita.

Vrea sa-si faca implanturi in fese

Andeea Podarescu nu se multumeste doar cu operatia de marire de sani pe care o are, iar acum isi doreste si un posterior pe masura. Ea isi doreste sa isi puna implanturi in fese, dar, deocamdata amana aceasta operatie, deoarece la cea de la sani a trecut prin chinuri de nedescris.

 

C.V.

Citește și...