Gestul facut de Iuliana Tudor in timp ce o conducea pe Marioara Murarescu pe ultimul drum! Cum si-a luat „ADIO” de la ea

Publicat: 05/02/2014 | 09:18
Gestul facut de Iuliana Tudor in timp ce o conducea pe Marioara Murarescu pe ultimul drum! Cum si-a luat „ADIO” de la ea

Fara indoiala, Marioara Murarescu a fost o femeie foarte iubita. A ajutat multi artisti de muzica populara, iar asta a facut-o iubita de o tara intreaga tara.

Ieri, 200 de oameni au condus-o pe Marioara Murarescu pe ultimul drum, printre acestia fiind multi interpreti si colegi de breasla.

iuliana tudor
iuliana tudor

Iuliana Tudor, prezentatoare TVR, si-a luat „ADIO” de la artista intr-un mod impresionant. Potrivit ziarului Ring, ea i-a sarutat mainile Marioarei Murarescu, multumindu-i astfel, pentru ultima data, pentru tot ce a facut pentru ea si nu numai.

iuliana tudor

Inmormantata cu onoruri militare!

Marioara Murarescu a fost inmormantata cu onoruri militare marti, in jurul orei 14:20, la cimitirul Manastirii Cernica de langa Bucuresti, in prezenta familiei, dar si a catorva sute de admiratori si apropiati, precum si colegi de breasla. In varsta de 66 de ani, realizatoarea emisiunii „Tezaur folcloric” a incetat din viata in noaptea dinspre joi spre vineri, la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitala.

CITESTE SI:

Emotionant! Detaliile care nu s-au vazut la TV la inmormantarea Marioarei Murarescu!

Din pacate, nu e un banc! Ce a putut sa scrie o colega pe coroana depusa la mormantul Marioarei Murarescu

C.V.