Gestul SOCANT facut de Monica Gabor pentru fetita ei! Totul s-a intamplat in mare SECRET!

Publicat: 04/02/2015 | 11:38
Gestul SOCANT facut de Monica Gabor pentru fetita ei! Totul s-a intamplat in mare SECRET!

Desi Monica Gabor a fost acuzata ca si-a uitat fetita de cand a plecat in America, fostul ei sot marturiseste ca vedeta a petrecut o perioada cu Irinuca, atunci cand s-a aflat in Romania. Totul s-a intamplat in mare secret.

Totul a fost dezvaluit de Irinel Columbeanu. „Am luat-o pe Irina la mine în maşină, sub acoperire, am fost în cartierul bucureştean unde am avut întâlnirea. Am încredinţat-o pe Irina mamei sale chiar în ziua în care a venit. A stat cu ea până a plecat din Romania„, a spus Irinel Columbeanu.

Monica Gabor

Irina Columbeanu este foarte talentata la pictura. „Nu are acces la internet, decât sub supravegherea mea. Când voi considera că e cazul, va avea voie. A mai făcut un tablou, avansează. Nu m-a pictat niciodată”, a mai declarat Iri.

Citeste si

Adevarul motiv al divortului de Monica Gabor. Irinel Columbeanu spune, in sfarsit, ce a facut-o pe sotia lui sa nu-l mai doreasca

Tupeu inimaginabil pentru Monica Gabor! In fata camerelor se topeste de dorul Irinucai, in realiate, au trecut doua luni de cand..

Isi cauta apartament in Bucuresti

La sfarsitul anului trecut au existat zvonuri potrivit carora Monica s-ar fi despartit de Mr. Pink, zvonuri care, cel putin deocamdata, s-au dovedit a fi neintemeiate. Interesant este faptul ca vedeta a dat sfara in tara ca-si cauta un apartament in Bucuresti, intr-o zona centrala, dar, surpriza, la un pret cat se poate de avantajos. Se pare ca-si pregateste serios revenirea in Capitala si ca economiile ei nu sunt chiar atat de consistente pe cat a lasat sa se creada.

Citește și...