Gică Popescu, mărturisiri surprinzătoare despre Hagi: „Niciodată nu am suportat că era numărul 1”

Publicat: 09/10/2017 | 23:40

Gică Popescu a făcut mărturisiri surprinzătoare despre cumnatul său, Gică Hagi. Fostul căpitan al Barcelonei a dezvăluit că niciodată nu s-a împăcat cu gândul că Hagi era numărul 1 al naţionalei.

„Niciodată nu am suportat că Gică Hagi era numărul 1 şi l-a înzestrat Dumnezeu cu un talent dumnezeiesc. Această supremaţie nu mi-a căzut bine. Această competiţie cu Gică m-a motivat enorm, am muncit în fiecare zi pentru a fi cât mai bun. În afara terenului eram foarte buni prieteni. Au trecut anii, am părăsit fotbalul amândoi, am devenit şi cumnaţi, viaţa a făcut să se întâmple aşa.

Perioadele grele pe care le-am avut în ultimii ani… Gică s-a comportat foarte frumos. Pentru mine a contat enorm. Dacă fotbalul ne va aduce în posibilitatea de a lucra la un proiect, o voi face cu mare drag, însă împotriva lui Hagi, niciodată. În viaţă sunt lucruri care trebuie să fie mai presus de gloria personală, de bani”, a declarat Gică Popescu la un post TV.

Gică Popescu şi Gică Hagi au fost colegi la naţională şi la FC Barcelona. Cei doi au fost buni prieteni înainte de a deveni cumnaţi, Gică Hagi căsătorindu-se cu Marilena, iar mai apoi Gică Popescu însurându-se cu sora acesteia, Luminiţa.