Gigi Becali, criza de nervi in puscarie! Si-a pierdut cumpatul si a injurat toti gardienii

Publicat: 22/12/2013 | 09:26
Gigi Becali, criza de nervi in puscarie! Si-a pierdut cumpatul si a injurat toti gardienii

A rabdat cat a rabdat, insa nu s-a mai putut abtine! "Vulcanul" Gigi Becali a erupt ieri seara in penitenciarul Poarta Alba. Motivul? Unul de-a dreptul uluitor. Patronul Stelei nu a putut urmari cel mai important meci al echipei sale din acest sezon.

Dupa ce a aflat ca nu poate fi alaturi de familia lui de Sarbatori, fiindu-i refuzata permisiunea de a parasit puscaria pentru trei zile, latifundiarul a primit o noua veste care l-a bulversat.

gigi becali

Pregatit sa vada meciul de ieri seara, pe care Steaua l-a sustinut in compania liderului din Liga 1, Astra Giurgiu, Gigi a aflat cu stupoare ca nu poate urmari partida.

Gigi Becali nu si-a simtit ieri mana, timp de 20 de minute
Gigi Becali nu si-a simtit ieri mana, timp de 20 de minute

Desi are televizor in celula, fiindu-i adus de aghiotantul lui, Ionut Lutu, patronul ros-albastrilor a primit o veste care l-a scos din sarite: penitenciarul Poarta Alba are contract cu RCS-RDS, iar meciul este transmis de Dolce Sport.

gigi becali

Urmarea? Gigi Becali a facut o veritabila criza de nervi, trantind, injurand si blestemand pe toata lumea prezenta, inclusiv pe gardieni. In cele din urma, cu chiu cu vai a fost potolit.

steaua

Doar pentru doua ore! Colericul latifundiar avea sa se enerveze si mai mult dupa terminarea partidei, cand a aflat ca Steaua a scos doar un egal cu Astra, scor 1-1, ceea ce inseamna ca ros-albastrii termina anul pe locul al treilea in clasament, in spatele liderului din Giurgiu si al „lupilor galbeni” de la Petrolul.

J.D

Citește și...