Gigi Becali, din nou la „cârma” Stelei! Află cum este posibil acest lucru: „Ar trebui să iasă dimineaţa”

Publicat: 09/08/2013 | 11:03

De cand se afla la inchisoare, Gigi Becali incearca sa gaseasca o cale prin care sa iasa de dupa gratii! O solutie salvatoare vine chiar din partea echipei Steaua.

Daniel Ionascu, unul dintre avocatii lui Gigi Becali, a marturisit o modalitate prin care finantatorul Stelei ar putea scapa de inchisoare. Este vorba despre un contract de prestari servicii intre afacerist si clubul de fotbal care ii apartine.

Gigi Becali

„Vă spun în premieră o chestie. Consiliul de Administraţie al Stelei are intenţia, dacă nu a făcut-o deja, să se adreseze către Penitenciarul Jilava cu propunerea de a realiza un contract de prestări servicii, pentru care Steaua să plătească. Poate că aţi auzit de acele contracte făcute cu diferite penitenciare, prin care deţinuţii prestează diferite servicii pentru anumite societăţi. Cum ar fi în agricultură, în construcţii sau în alte domenii. Steaua are nevoie de serviciile lui de management şi de impresariat! Asta solicită Steaua. Ar trebui să iasă dimineaţa, să meargă la club, iar seara s-ar întoarce la Jilava. Ar fi vorba de un program într-un regim deschis. Penitenciarul ar lua bani de la Steaua pentru activitatea domnului Becali. Este ceva unicat pentru că şi Gigi Becali este unicat!”, a declarat Daniel Ionaşcu, pentru fanatik.ro.

Banner

Ionut Chiperi

Citește și...