Gigi Becali l-a forțat pe Cristian Țopescu să demisioneze de la Steaua. “Nu puteam să mint!” Cum a decurs relația dintre cei doi

Publicat: 21/05/2018 | 16:18

Pentru o perioadă, Cristian Țopescu a ocupat funcția de director de relații publice, imagine și mass-media în cadrul clubului Steaua. Regretatul jurnalist avea, însă, să demisioneze din cauza lui Gigi Becali. Până să treacă în neființă, ziaristul a povestit ce relația a avut cu Gigi Becali, lăsând de înțeles că din cauza omului de afaceri a demisionat.

Am stat doar atât pentru că nu am reuşit să fiu tamponul necesar între ziarişti şi patronul clubului, domnul Becali. Dânsul făcea afirmaţii, în nume personal, despre foşti jucători ai echipei Steaua ca Ladislau Böloni sau Anghel Iordănescu, afirmaţii cu care nu eram de acord. Apoi îmi spunea să le zic jurnaliştilor că acela nu era punctul de vedere al clubului. Astfel, eram în rolul de tampon permanent, lucru care nu mi-a plăcut, pentru că aveam o relaţie bună cu ziariştii.

Nu puteam să mint şi nu eram de acord cu etichetele pe care domnul Becali le punea, gen „trădătorul Böloni” sau „vânzătorul Iordănescu”. I-am amintit că primul a jucat de 108 ori în echipa naţională a României, nu a Ungariei, şi că singura echipă din cariera de jucător a celui de-al doilea a fost Steaua… De la aceste discuţii în contradictoriu a apărut hotărârea mea de a mă despărţi de funcţia pe care o aveam la Steaua, deşi eram foarte legat sufleteşte de jucători”, spunea Ţopescu în urmă cu ceva timp.

Citește și...