Gigi Becali, reacţie dură la adresa lui Cristian Boureanu după ce acesta a lovit un poliţist

Publicat: 11/06/2017 | 11:21

Gigi Becali l-a criticat dur pe Cristian Boureanu şi a spus că, dacă era în locul poliţistului lovit de fostul politician, l-ar fi bătut până l-ar fi băgat în spital.

UPDATE 13:05 Cristian Boureanu a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Judecătoria 1 împotriva poliţiştilor, pe care-i acuză de loviri, violenţe şi vătămare corporală. Fostul deputat a înaintat şi o cerere ca să iasă din arest pentru a face un control medical, potrivit avocatului său.

Gigi Becali a taxat extrem de dur gestul lui Cristian Boureanu de a lovi un poliţist. Latifundiarul l-a criticat pe fostul politician şi a mărturisit că el ar fi reacţionat mult mai dur dacă ar fi fost în locul organului de poliţie.

El să zică mersi, că dacă eram eu miliţian, acum era el în spital. Nu era în spital, era la spital. Da, că el tot cu băutura, cu băutura şi crede că poate să facă ce vrea. A avut şi el pe acolo pe la ANRP pe omul lui, pe vremuri, dar văd că nu l-au prins”, a spus Gigi Becali.

Marian Godină, celebrul poliţist din Braşov, a scos la iveală noi imagini cu incidentul şi a postat şi un mesaj pe contul lui de Facebook, prin care îl felicită pe agentul care l-a lovit pe Cristian Boureanu, după ce politicianul a început agresiunea fizică, încercând să-l lovească pe agentul de la Rutieră în zona intimă.

„Pentru cei care spuneau că poliţistul nu a avut nicio reacţie şi că a fost prea blând. Urmăriţi finalul. A avut reacţie sau nu? Eu zic că a fost o reacţie proporţională şi corectă. Mie, unul, mi-a făcut ziua mai frumoasă. Bravo, colegule! Aşa trebuia răspuns!”, a scris Marian Godină.

Citește și...