Gigi Becali vede lumina de la capatul …. celulei! Patronul Stelei VA FI ELIBERAT! Afla in cat timp

Publicat: 04/03/2015 | 07:51
Gigi Becali vede lumina de la capatul …. celulei! Patronul Stelei VA FI ELIBERAT! Afla in cat timp

Gigi Becali a scris doua carti in puscarie, a muncit si a executat in total 1 an si 6 luni din pedeapsa. Valeriu Argaseala, omul care ii tine locul la Steaua, spune ca seful sau urmeaza sa fie eliberat.

A muncit la Academia Hagi si a avut un comportament ireprosabil. Latifundiarul din Pipera va putea fi eliberat intr-o luna, iar sotia, fiicele sale, dar si mama acestuia asteapta cu nerabdare acest lucru.

becali

„Cred că Gigi va fi eliberat condiţionat. Mă bazez pe faptul că în această săptămână vor începe evaluările. E foarte posibil ca, într-o lună, Gigi să iasă din închisoare. Nu doresc să intru în detalii juridice, dar eu cred că a îndeplinit condiţiile”, a spus Valeriu Argaseala pentru Ring.

CITESTE SI

Ce i-a ordonat Gigi Becali lui Ionut Lutu din inchisoare! Gestul sau a impresionat-o pana la lacrimi pe Simona Gherghe

VIDEO Ce face nevasta lui Gigi Becali cand sotul ei este la inchisoare! A mers la bancomat si a avut o surpriza de proportii!
 

Gigi Becali le-a interzis fetelor sa-l viziteze la penitenciar

Imediat dupa ce a fost arestat, Gigi Becali a ordonat familiei ca fetele sale, Cristina, Alexandra si Teodora, sa nu-l viziteze vreodata la inchisoare.

Gigi Becali spune ca a iesiti un om schimbat din inchisoare
Gigi Becali spune ca a iesiti un om schimbat din inchisoare

Acelasi lucru l-a cerut si in cazul mamei sale, singura femeie din familie care are voie sa vina la vorbitor fiind sotia sa.

D.C.

 

Citește și...