Gina ”Frânge-inimi” a dezvăluit judecătorilor primele întâlniri cu Bănică Jr.: ”A venit lângă mine și a zis… Am petrecut o seară pe cinste cu Ștefan!”

Publicat: 16/02/2019 | 22:08

După ce ieri v-am prezentat, în premieră, amănunte fabuloase din cel mai nebunesc proces deschis vreodată în România, astăzi,  noi detalii ies la iveală. Gina Frîncu a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.  Femeia care insistă să le ceară judecătorilor să o declare, oficial, soția lui Ștefan Bănică a vorbit despre cum l-a cunoscut pe artist, dar și despre momentele pe care le-a petrecut în compania acestuia.(CITEȘTE ȘI: BĂNICĂ JR. & SOȚIA ÎNSĂRCINATĂ ȘI-AU “LUAT INTERZIS” DE LA BODYGUARZI!)

Noi detalii ies la iveală în cel mai controversat caz din showbiz-ul românesc. Gina Frîncu, femeia care cere instanței s-o declare soția lui Bănică Jr., a făcut mărturisiri uluitoare, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.  

”L-am cunoscut în anul 1993 când lucram pentru o publicație din București. L-am cunoscut prin intermediul Simonei Ioniță, președinta fan clubului ”Ștefan Bănică” după cum s-a recomandat. Ea a venit la mine să o ajut cu niște materiale legate de artistul ei preferat. De atunci a început o poveste frumoasă. La un moment dat, am făcut cu Ștefan un mini-interviu și de atunci a început totul, sentimentele mele pentru el. Tind să cred că și ale lui. Atunci a început povestea, atunci l-am cunoscut prima dată, era somnoros, era sensibil și nu părea să aibă aere de vedetă. Cred că a fost dragoste la prima vedere”, a mărturisit Gina Frîncu, în exclusivitate, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Gina ”Frânge-inimi”, femeia care îl revendică în instanță pe soțul Laviniei Pârva

Mai mult decât atât, Gina ”Frânge-inimi”, femeia care insistă să le ceară judecătorilor să o declare, oficial, soția lui Ștefan Bănică Jr., a povestit, în actele pe care le-a depus la dosar, o întâmplare de care își aduce aminte cu drag și pe care a povestit-o și site-ului nr.1 din România.(NU RATA, AICI: EXCLUSIVITATE | CRISTINA ICH, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE A FOST FOTOGRAFIATĂ SĂRUTÂNDU-SE CU FOSTUL: ”MI-A ÎNSCENAT TOTUL! M-A CHEMAT URGENT LA EL ACASĂ ȘI…”)

”Am participat, într-o sâmbătă, la un meci de fotbal. La Sala ”Corneliu Coposu”, Ștefan și colegii lui de trupă jucau fotbal. Am fost eu și cu Simona și timp de două ore ne-am uitat cum el joacă fotbal. Am și interacționat cu el. Am petrecut o seară pe cinste cu Ștefan, ne-a mai mărturisit Gina.

O parte din documentele pe care Gina Frîncu le-a depus în instanță

Horia Brenciu, implicat în acest scandal!

”Bănuiesc că o să fie citat și Horia Brenciu în acest proces, dar acum delinde ce hotărăște instanța de judecată. Este posibil să fie citat în calitate de martor pentru că Ștefan a purtat discuția respectivă cu el”, a mai spus femeia care insistă să le ceară judecătorilor să o declare, oficial, soția artistului.

Ștefan Bănică Jr. a fost dat în judecată de Gina Frîncu

Ștefan Bănică Jr. a fost dat în judecată de Gina Frîncu, femeia care a asistat în public la una dintre galele ”X Factor”, din anul 2017, iar motivul este de-a dreptul incredibil. Pe durata show-ului, îndrăgitul cântăreț a intrat într-un dialog cu Horia Brenciu. Pe parcursul discuției, artistul a făcut o remarcă la adresa tinerei mai sus amintite. Logic, în glumă! “Este soția mea!, ar fi spus actualul soț al Lavinieri Pârva.(NU RATA, AICI: CUM A AJUNS PUYA SĂ DOARMĂ ÎN COTEȚUL CÂINELUI: ”L-A DAT NEVASTĂ-SA AFARĂ ȘI S-A DUS ȘI S-A CULCAT PE SALTEAUA PE CARE DORMEA CÂINELE!”)

Rămâne de văzut cum se va încheia acest litigiu. Cert este că procesul este, mai mult ca sigur, unic în România. Gina Frîncu a creat un precedent, iar artistul s-a ales cu o problemă pe cap din cauza unei remarci nevinovate.CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA., urmează să vă țină la curent cu desfășurarea „ostilităților”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...