Bănică Jr. & soția însărcinată și-au “luat interzis” de la bodyguarzi!

Publicat: 14/02/2019 | 23:05

A fost evenimentul cinematografic al începutului de an în România! Premiera Super-comediei ”Oh, Ramona!” a avut loc, joi, la Cinema PRO, de la ora 19:30 chiar de ”Ziua îndrăgostiților”. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a transmis live de pe ”covorul roșu” și i-a surprins pe Ștefan Bănică Jr. și soția însărcinată când și-au ”luat interzis” de la bodyguarzi!

Rând pe rând, vedetele și-au făcut apariția la premiera celei mai așteptate comedii românești. Nelipsiți de la marele eveniment au fost și Lavinia Pârva cu Ștefan Bănică Jr. Cei doi erau îmbrăcați casual, artistul optând pentru o ținută all black, iar soția lui însărcinată a ales să poarte tot culori închise cu un poncho bej deasupra. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ SOȚIA LUI BĂNICĂ JR. ÎNSĂRCINATĂ ÎN LUNA A 5-A. CELE MAI NOI IMAGINI CU GRAVIDUȚA LAVINIA)

În momentul în care au ajuns în sală, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au mers glonț către zona VIP. Acolo însă au dat nas în nas cu bodyguardul care nu i-a lăsat să-și ”revendice” presupusele locuri. Stupefiați de situația în care au fost puși, Ștefan Bănică Jr. și soția sa au stat la discuții cu bodyguardul încercând să rezolve ”mica problemă”.

Ei bine, după ce agentul de securitate le-a explicat celor doi soți că locurile din zona VIP sunt rezervate pentru alte persoane, Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au conformat și au ocupat alte scaune din sală.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au ocupat alte locuri din sală

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva s-au căsătorit în secret

Ştefan Bănică Jr. s-a căsătorit în secret cu iubita lui, Lavinia Pârva, iar informaţia a făcut ocolul internetului, în septembrie 2017. Nu au existat însă detalii despre nunta celor doi, tocmai pentru că evenimentul s-a petrecut departe de ochii curioşilor, în Bulgaria!

Nici prietenii apropiaţi nu au avut habar de nimic. Ei au fost chemaţi la un hotel din Balcic, sub un anume pretext. Li s-a spus că artistul îşi va sărbători ziua de naştere în avans, printr-o petrecere. Numai că primele semne de întrebare au apărut la acel moment, pentru că Ştefan este născut pe 18 octombrie. (VEZI ȘI: CUM A ”LUCRAT-O” LAVINIA PÂRVA PE ANDREEA MARIN… SOȚIA LUI BĂNICĂ JR. S-A BĂGAT PE SUB PIELEA SOACREI)

Chiar şi aşa, invitaţii s-au trezit în faţa faptului împlinit, adică la nunta lui Ştefan cu Lavinia. Petrecerea a fost extrem de reuşită, mai ales că invitaţii au fost cu atenţie selectaţi pentru evenimentul care s-a vrut intim şi… secret!

Comedia “Oh, Ramona!”, lansată după cartea lui Andrei Ciobanu

Comedia “Oh, Ramona!” este ecranizarea best-seller-ului românesc autobiografic “Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând, am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (…) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Regizorul a optat pentru o echipă internaţională de actori talentaţi: Bogdan Iancu, Aggy K. Adams, Holly Horne, Basil Eidenbenz, Leonardo Boudreau, Andromeda Godfrey, Melanie Ebanks, alături de Smiley, Feli, Andrei Ciobanu, Cristina Ich, Laura Giurcanu, Gina Pistol, Gabriel Jugaru, Howard Dell şi Alex Coteţ.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...