Gino Iorgulescu s-a distrat de Craciun “ca boierii aia mari”! L-a pus pe Florin Chilian sa ii cante si sa ii dea lectii de muzica

Publicat: 27/12/2012 | 22:00
Gino Iorgulescu s-a distrat de Craciun “ca boierii aia mari”! L-a pus pe Florin Chilian sa ii cante si sa ii dea lectii de muzica

Gino Iorgulescu a facut Craciunul in familie, alaturi de sotie si de baiat. Surpriza fostului presedinte de la FC National pentru cei doi a fost Florin Chilian.

Iorgulescu l-a avut invitat pe cantaret si a profitat la maximum de compania acestuia. Dupa ce l-a ospatat cu bunatati traditionale, fostul fotbalist l-a pus pe Chilian sa ii cante piesa sa favorita, “Zece”.

Momentul a fost extrem de gustat de fiul lui Iorgulescu, Mario. Acesta si-a exersat talentul vocal alaturi de solist, incercand sa afle cateva trucuri muzicale de la acesta. Desi interpretarea lui Iorgulescu junior nu ar fi trecut de preselectia niciunui concurs de specialitate, seniorul si-a privit plin de mandrie baiatul pe intreaga durata a “recitalului”.

Apoi, Florin Chilian si-a mai delectate gazdele cu cateva melodii de suflet, prilej numai bun pentru ca Gino Iorgulescu sa isi ia frumoasa sotie, Ella, la dans. Dealtfel, Gino Iorgulescu este considerat unul dintre cele mai boeme personaje ale fotbalului romanesc.

Fostul presedinte de la FC National este celebru pentru petrecerile pe care le organiza inca din tinerete, iar acum cativa ani a facut senzatie la un restaurant din Capitala dupa ce l-a acoperit pe Vali Vijelie cu cateva mii de euro pentru dedicatii!

Emil Ciocan