Giulia Anghelescu si Vlad Huidu isi mai doresc un copil: „Ma simt pregatita sa mai am un copil pentru ca stiu prin ce urmeaza sa trec”

Publicat: 23/10/2012 | 00:00
Giulia Anghelescu si Vlad Huidu se pregatesc sa-i aduca un fratior sau o surioara fiicei lor, Antonia. Cantareata spune ca se simte pregatita sa mai aduca pe lume un copil deoarece stie ce o asteapta.

„Ma simt pregatita sa mai am un copil pentru ca stiu prin ce urmeaza sa trec. Este mai dificila perioada de dupa nastere, primele doua luni. Daca ai pe cineva care sa te ajunte o bunica, un parinte, atunci e un pic mai usor. Daca ma intrebai in prima luna atunci spuneam ca nu mai vreau copii”, a declarat Giulia.

Cantareata a marturisit ca daca ar fi dupa ea s-ar fi oprit la un copil, dar Vlad isi doreste un fratior pentru Antonia.

„Diferenta de varsta trebuie sa fie cat mai mica, acum trebuie sa vedem ce iese si daca iese. Eu nu am nici frate, nici sora si daca ar fi fost dupa mine era bine asa, dar sotul meu, pentru ca el are doi frati, este foarte atasat de ei si isi doreste ca Antonia sa nu fie singura pe lume la un moment dat. Eu cred ca diferenta de varsta mai mica ii apropie mai mult. Imi doresc tot o fetita pentru ca sunt mai usor de imbracat. Dintotdeauna mi-am dorit fete”, a mai spus cantareata, pentru Kanal D.

Chiar daca a fost bine pana la capat, artista a recunoscut ca a avut o sarcina neprogramata si a avut mari emotii in ceea ce priveste sanatatea bebelusului: „A fost o sarcina neprogramata. Sunt mult mai multe lucruri si ai mult mai multe griji in ceea ce priveste sanatatea bebelulsului. Eu sunt un pic hipohondra. Nu sunt de acord cu avorturile, consider ca o buna informare in ceea ce priveste contraceptia e mult mai importanta decat orice”.

Citește și...