Gută are un fiu secret? Cum arată tânărul pe care toata lumea il compară cu manelistul: „Sunt leiti”

Publicat: 19/11/2013 | 18:48
Gută are un fiu secret? Cum arată tânărul pe care toata lumea il compară cu manelistul: „Sunt leiti”

Nicolae Gută iubeste viata si femeile, asa că ajuns să aibă 9 copii cu patru femei diferite, pe care i-a recunoscut si de cresterea cărora se ocupă in totalitate.

Totusi, este posibil ca manelistul să mai aibă un copil despre existenta căruia ori nu stie, ori nu vrea să il recunoscă.

danut

Este vorba despre Dănut Ardeleanu, un tânăr de 20 de ani care a crescut la cateva case de presupusul său tată. Băiatul seamănă foarte mult cu artistul, iar apropiatii lui, inclusiv impresarul Dan Bursuc, sunt de aceeasi părere.

danut

„Ca persoana, ca om, ca atitudine, cum vorbeste, cum râde, e lei Gută. El e putin zăpăcit de situatia asta, toata lumea ii spune că e fiul lui Gută. Dumnezeu stie. Am ajuns să ii spun si lui Dănut Gută”, a declarat el la „La Mărută”.

danut

Dănut este un mare admirator al lui Nicolae Gută si spune că dragostea lui pentru muzică a pornit de la el. Cât despre faptul că s-ar putea să fie fiul manelistului, băiatul se declară sătul de aceste presupuneri, dar nu exclude ca ele ar putea fi adevărate. „Pentru mine el e numărul unul. Suntem vecini. In familia mea nu a fost nimeni lăurat. M-am intâlnit cu el de multe ori. Nu stătea de vorbă cu mine, avea multe pe cap”, a spus tânărul.

 

C.V.

Citește și...