Halucinant! Cine este bărbatul din Harghita care a legat câinele de mașină și l-a târât pe șosea

Publicat: 28/06/2018 | 21:21

Bărbatul care a târât un câine pe șosea este chiar un fost viceprimar din Harghita. Câinile aparţine socrului său care l-ar fi rugat să îi aducă acasă patrupedul scăpat din curte înainte cu o zi. (Super oferte la accesorii gaming)

Potrivit propriilor declaraţii, Boijte Joszef, fostul viceprimarl al comunei Sâncrăieni, a încercat să urca câinele în maşină, însă pentru că acesta a devenit agresiv, l-a legat cu lanţul de maşină. După cum s-a observat în imaginile care au fost postate pe o reţea de socializare, patrupedul a fost târât pe carosabil. (CITEȘTE ȘI: UN ȘOFER DIN HARGHITA ȘI-A LEGAT CÂINELE DE MAȘINĂ ȘI LA TÂRÂT PE ȘOSEA! IMAGINI ÎNFIORĂTOARE)

Oamenii legii au deschis un dosar penal

După ce imaginile au devenit publice, polţiştii din Miercurea Ciuc s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rănire şi schingiuire a animalelor. Pentru săvârşirea infracţiunii de rănire sau schingiuire a animalelor, făptuitorul sau făptuitorii riscă de la trei luni la un an de închisoare sau amendă penală. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și...