HORIA BRENCIU e mult mai atent la imaginea lui. Juratul de la ”X Factor” s-a ”deghizat” la plajă de teama paparazzilor!

Publicat: 17/07/2016 | 00:01

Horia Brenciu se bucură de soare şi de mare, dar cu măsură! Juratul a ţinut seama de critici, iar acum se...”protejează”.

Nimic nu e mai frumos ca un sejur la mare alături de familie, adică iubita şi cele trei fete, care alături de vedeta TV, formează una din cele mai frumoase familii din show-biz. Cunoscutul prezentator TV îşi petrece aproape toate weekendurile la mare, şi a tras deja primele concluzii după ”expunerea” la soare! Aşa cum se poate lesne observa în fotografiile CANCAN.ro, Brenciu nu mai dă jos tricoul de pe el, ce-i drept de culoare albă, care îl apără destul de eficient de razele soarelui, la fel ca şi şapca asortată.

Nu ştim însă exact dacă Horia a ţinut cont de sfatul medicilor, care nu recomandă sesiunile de plajă prelungită la orelele prânzului, pentru persoanele cu piele sensibilă, sau Horia Brenciu nu vrea să-şi mai arate o altă latură….burta pe care a acumulat-o în perioada de iarnă! Asta pentru că acum câteva zile, prezentatorul şi-o etala mândru pe plajă, iar paparazzi nu au ratat imaginea!

Concentrat, Brenciu s-a jucat cu...colăceii şi cu găletuşa!
Concentrat, Brenciu s-a jucat cu…colăceii şi cu găletuşa!

 

Acum că am lămurit cum a ales Horia Brenciu să se îmbrace la plajă, ne concentram pe alte aspecte, la fel de importante, şi anume cât de bine se simte prezentatorul în mijlocul familiei. Astfel, după ce s-a săturat de stat la umbră, pe şezlong, Brenciu şi-a luat fetele la o tură de plajă.

Juratul i-a făcut ”instructajul” fiicei sale
Juratul i-a făcut ”instructajul” fiicei sale

Horia şi-a făcut cu greu loc prin aglomeraţie, cu mezina familiei în braţe (se presupune că tot burta e de vină pentru deplasarea încetinită) şi i-a arătat fetiţei sale de aproape patru anişori cum e să stea într-o barcă…gonflabilă. Demonstraţia a avut însă loc la malul mării, pentru că Horia nu s-a încumetat să iasă cu fetiţa în larg.

 Horia e foarte fericit în ”poziţia calului”
Horia e foarte fericit în ”poziţia calului”

A distrat-o însă, iar el a fost numai un zâmbet când a luat-o pe umeri, iar copila s-a jucat cu ”calul”, tragându-l de hăţuri-pardon, de şapcă! (Gabriel Niculescu)

Citește și...