Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

De: Madalina Manole 27/09/2021 | 08:04
Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021 se numără și cea a Peștilor care pot avea probleme de natură financiară sau care vizează viața intimă.

Săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021 se deschide cu Mercur retrograd în zodia Balanță, context care ne poate aduce o stare de confuzie și destul de multe frământări până pe data de 18 octombrie, când va reveni la mers direct.

Pe data de 29 septembrie, planeta iubirii, Venus din zodia Scorpion va face un trigon cu Neptun retrograd din Pești, în același timp în care și Soarele din Balanță va face același aspect cu Saturn retrograd din Vărsător. Ei bine, acesta este un context constructiv pentru zona sentimentală care ne poate susține să punem o piatră la temelia unei relații, să fim mai romantici și mai pasionali, dar și mai visători și mai plini de imaginație.

Nu va dura foarte mult această stare sentimentală, dat fiind că pe 1 octombrie, Venus va face careu cu Jupiter retrograd din Vărsător, aspect care ne poate ridica la rang înalt niște frustrări sentimentale. De evitat infidelitățile și împrumuturile! Oricum, ceea ce ne doare acum, în weekend se poate ameliora, grație puterii interioare pe care o oferă, de această dată, sextilul lui Venus cu Pluto retrograd din Capricorn. Tot acum, Mercur retrograd va face și el careu cu Pluto retrograd din zodia Capricorn și se pot spune multe cuvinte dure, se pot face multe reproșuri și putem da naștere conflictelor cu cei din jur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec vor avea multe de spus săptămâna aceasta și vor purta discuții, unele mai tensionate, altele mai echilibrate cu cei cu care au, într-adevăr, ceva de împărțit. S-ar putea să aibă parte de lupte de putere, lupte duse cu persoane care au autoritate în viața lor, posibil chiar superiori. Pentru ca lucrurile să meargă bine este nevoie și de unele compromisuri. Sentimental, întoarcerea unor persoane din trecut în viața nativilor ar trebui pusă sub lupă și analizat până la cel mai mic detaliu dacă merită să reia acea legătură.

Horoscop săptămânal Taur: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta vine cu multă muncă, cu discuții legate de program, de sarcini și discuțiile cu unii colegi pot degenera. Nativii se pot epuiza ușor dacă se vor implica în prea multe activități și ar trebui să aibă grijă și la starea lor de sănătate, să nu lase stresul să-i acapareze. În plan sentimental, s-ar putea ca unii nativi să-și dea seama că au visat prea departe și că unele relații nu sunt de viitor, însă nu este neapărat o săptămână proastă, pentru că șansele de reconectare la partener sunt destul de mari.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni nu au parte de o săptămână prea bună în plan sentimental. Nativii se vor simți neiubiți și vor avea tendința să facă reproșuri. Vor spune lucruri dureroase și vor cere explicații. Pe de altă parte, este nevoie de atenție la relația cu copiii, pentru cei care sunt părinți. S-ar putea ca aceștia să mintă, să ascundă lucruri sau să le spună eronat. Pe de altă parte, este o perioadă foarte creativă, și pentru cei care evoluează în zona artistică poate fi o săptămână de succes.

Horoscop săptămânal Rac: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de discuții mai puțin plăcute cu familia sau cu partenerul de viață, cu soțul/soția. Pot fia duse în discuție teme legate de casă, de sarcini și responsabilități gospodărești și lucrurile nu vor merge de la sine. Unii nativi pot fi stresați de un context profesional și din cauza aceasta să nu se poată preocupa de cele casnice. Sentimental, este totuși o perioadă bună pentru reconectare la partener, pentru sensibilitate și romantism, pentru visare, dar nu neapărat pentru a intra în noi povești de iubire.

Horoscop săptămânal Leu: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Sectorul comunicării este plin de planete și tot aici retrogradează și Mercur, prin urmare pentru cei născuți în zodia Leu poate fi o perioadă intensă la nivel mental, cu multe întrebări. Nativii caută rezolvări, poartă discuții, se frământă, dar pot găsi și soluții bune, sclipitoare la problemele cu care se confruntă. Pot rezolva situații ce țin de acte, documente, însă s-ar putea să fie mai greu cu obținerea unor aprobări, dar orice întârziere se va dovedi de bun augur întocmai pentru că pot reanaliza o situație. În cuplu, pot apărea discuții, de principiu constructive, în care se pot lămuri situații mai vechi, însă nativii sunt cei care trebuie să dea tonul.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în Fecioară ar trebui să fie puțin mai atenți la cheltuieli pentru că, pe lângă cele necesare, vor veni și altele care nu erau planificate și care pot fi destul de costisitoare. Mulți nativi se vor preocupa intens să facă rost de bani acum și pot avea idei despre cum să-și valorifice talentele. Pe de altă parte, este o perioadă bună în care nativii se pot îndrăgosti și pot să se reconecteze la partenerul de viață. Starea de sănătate este bună, dar este important să aibă grijă la alimentație și să nu facă excese.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot fi frământați pe toate părțile de fel și fel de gânduri și griji și s-ar putea să răbufnească săptămâna aceasta, să spună ceea ce au de zis fără să mai țină cont de diplomație. Mare grijă la suprasolicitare și la energia în exces pe care nativii nu vor ști să o folosească constructiv. Pot să apară tensiuni și în cuplu din cauza faptului că sunt axați prea mult pe nevoile și dorințele lor. Atenție la sănătate, nu neapărat că există probleme, ci la tendința de a se panica din orice care poate fi periculoasă pentru starea emoțională.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a se izola, de a se retrage în singurătate, însă și o tendință de a se lăsa copleșiți de frământări și gânduri. Rolul de victimă poate fi abordat de unii nativi, în timp ce alții se vor confrunta cu trecutul, cu amintiri și nostalgii mai greu de îndurat emoțional. Este posibil ca în cuplu să apară suspiciuni și fel și fel de angoase care să dea naștere unor tensiuni și supărări. Mai multă grijă la sănătate. Este nevoie de odihnă mai multă și de relaxare mentală.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să aibă parte de neînțelegeri în cuplu, de tensiuni cu partenerul de viață care se pare că nu-i mai înțelege ca înainte și nici comunicarea nu se mai leagă. Pe de altă parte, pot apărea fel și fel de situații în anturaj care să-i pună pe nativi pe gânduri și s-ar putea ca unii nativi să petreacă mai mult timp cu prietenii decât cu partenerul și de aici să apară noi tensiuni. Cei singuri pot fi tentați să caute pe cineva din trecut, însă nu este cea mai bună alegere. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște planuri pe care nativii le au să nu fucnționeze din cauza lipsei de buget sau ca urmare a unor probleme financiare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn nu ar trebui să se frustreze dacă unele situații profesionale nu merg așa cum își doresc ei, ci trebuie să aibe răbdare. Pot apărea tensiuni cu superiorii și mulți nativi pot simți un avânt puternic de a-și schimba direcția în carieră, maia les dacă este vorba de mai mulți bani. Este o perioadă în care viața socială este mai activă, nativii își fac noi prieteni, leagă noi relații importante pentru ei și se pot baza pe ajutorul celorlalți, fără însă a da și bani cu împrumut.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător îți vor reanaliza niște convingeri de viață, niște credințe, indiferent că sunt religioase, politice, culturale și vor reuși să le dea noi înțelesuri care să contribuie și la creșterea lor. Este o săptămână bună pentru nativii care vor să învețe ceva nou, care dau examene sau susțin prezentări, prelegeri. Poate unii Vărsători iau decizia de a se folosi de un atestat mai vechi sau poate sunt forțați să facă asta. Profesional, pot observa că cineva le pune bețe în roate sau că sunt vorbiți pe la spate și pot clarifica rapid situația. Mai multă grijă la călătorii.

Horoscop săptămânal Pești: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Pești, săptămâna aceasta poate veni cu fel și fel de situații neplăcute care vizează zona financiară, banii altora, bunurile materiale și patrimoniale, procesele, litigiile, creditele și datoriile. Nici viața sentimentală nu este mai bună, dat fiind că sunt secrete, infidelități care ies a suprafață sau sunt discuții în cuplu pe teme delicate și dureroase sau pe teme principiale și morale. Continuă și se intensifică perioada în care relațiile toxice, dependențele, problemele de sănătate pot aduce neplăceri dacă nu sunt vindecate.

Sursa foto: Arhiva Cancan

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
Kate Middleton, PRIMA apariție după ce a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
LOVITURĂ DURĂ la Antene: Prezentatorul, DAT AFARĂ de pe post! Șefii nu sunt mulțumiți
LOVITURĂ DURĂ la Antene: Prezentatorul, DAT AFARĂ de pe post! Șefii nu sunt mulțumiți
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire
GALERIE FOTO „Am 61 de ani, dar am corpul unui bărbat de 38”. Dave explică...
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva în spațiu? Nu-i nimic, reparăm cu sârmă
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de Narcisa dau totul peste cap: „Dormea la mine…”
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Ireal ce au găsit medicii din Botoșani în burta ei: E URIAȘĂ!
Ireal ce au găsit medicii din Botoșani în burta ei: E URIAȘĂ!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes: „Plecam la ora 6:30 și mă întorceam aproape de miezul nopții acasă. Am mâinile atât de muncite.”
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă aici bani frumoşi
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să cadă?
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cuvântul din limba română pe care mulți români îl scriu greșit și nu-l pronunță corect. Îl auzi și tu de multe ori
Cuvântul din limba română pe care mulți români îl scriu greșit și nu-l pronunță corect....
Ce trebuie să știe românii care returnează ambalajele contra garanție la magazin. Metoda prin care aparatele pot fi păcălite să dea 50 de bani pentru PET-urile din afara programului
Ce trebuie să știe românii care returnează ambalajele contra garanție la magazin. Metoda prin care...
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
Devine obligatoriu prin lege în România. Îți confiscă toți banii. Se aplică din 1 octombrie
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au transmis sute de mesaje de felicitări! El și Cristina sunt în culmea fericirii!
Încă o veste bună pentru Florin Dumitrescu, după ce a semnat cu ProTv-ul! Fanii au...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
S-a dat INTERDICŢIE de la Guvern. A devenit ILEGAL chiar din 2024
Probleme serioase la mașinile Tesla. Șoferii ar putea fi în pericol
Probleme serioase la mașinile Tesla. Șoferii ar putea fi în pericol
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara noastră
Iarna se ÎNTOARCE în România! Meteorologii anunță un nou val de aer polar peste țara...
Văduva lui Costel Corduneanu, reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat! Graţiela, copleşită de durere
Văduva lui Costel Corduneanu, reacţie sfâşietoare după ce interlopul a fost înmormântat! Graţiela, copleşită de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, revoltați. Fiica cea mică, abuzată de educatoare: „Dintr-un copil vesel devenise introvertit”
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, revoltați. Fiica cea mică, abuzată de educatoare: „Dintr-un copil vesel...
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte ieftină, dar mulți români evită s-o cumpere
Planta banală care te scapă de stările de oboseală. O găsești în piețe, e foarte...
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță
Horoscop zilnic pentru duminică, 21 aprilie 2024. Schimbare mare pentru Berbec, bani pentru Balanță