Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

De: Madalina Manole 27/09/2021 | 08:04
Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021 se numără și cea a Peștilor care pot avea probleme de natură financiară sau care vizează viața intimă.

Săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021 se deschide cu Mercur retrograd în zodia Balanță, context care ne poate aduce o stare de confuzie și destul de multe frământări până pe data de 18 octombrie, când va reveni la mers direct.

Pe data de 29 septembrie, planeta iubirii, Venus din zodia Scorpion va face un trigon cu Neptun retrograd din Pești, în același timp în care și Soarele din Balanță va face același aspect cu Saturn retrograd din Vărsător. Ei bine, acesta este un context constructiv pentru zona sentimentală care ne poate susține să punem o piatră la temelia unei relații, să fim mai romantici și mai pasionali, dar și mai visători și mai plini de imaginație.

Nu va dura foarte mult această stare sentimentală, dat fiind că pe 1 octombrie, Venus va face careu cu Jupiter retrograd din Vărsător, aspect care ne poate ridica la rang înalt niște frustrări sentimentale. De evitat infidelitățile și împrumuturile! Oricum, ceea ce ne doare acum, în weekend se poate ameliora, grație puterii interioare pe care o oferă, de această dată, sextilul lui Venus cu Pluto retrograd din Capricorn. Tot acum, Mercur retrograd va face și el careu cu Pluto retrograd din zodia Capricorn și se pot spune multe cuvinte dure, se pot face multe reproșuri și putem da naștere conflictelor cu cei din jur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec vor avea multe de spus săptămâna aceasta și vor purta discuții, unele mai tensionate, altele mai echilibrate cu cei cu care au, într-adevăr, ceva de împărțit. S-ar putea să aibă parte de lupte de putere, lupte duse cu persoane care au autoritate în viața lor, posibil chiar superiori. Pentru ca lucrurile să meargă bine este nevoie și de unele compromisuri. Sentimental, întoarcerea unor persoane din trecut în viața nativilor ar trebui pusă sub lupă și analizat până la cel mai mic detaliu dacă merită să reia acea legătură.

Horoscop săptămânal Taur: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta vine cu multă muncă, cu discuții legate de program, de sarcini și discuțiile cu unii colegi pot degenera. Nativii se pot epuiza ușor dacă se vor implica în prea multe activități și ar trebui să aibă grijă și la starea lor de sănătate, să nu lase stresul să-i acapareze. În plan sentimental, s-ar putea ca unii nativi să-și dea seama că au visat prea departe și că unele relații nu sunt de viitor, însă nu este neapărat o săptămână proastă, pentru că șansele de reconectare la partener sunt destul de mari.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni nu au parte de o săptămână prea bună în plan sentimental. Nativii se vor simți neiubiți și vor avea tendința să facă reproșuri. Vor spune lucruri dureroase și vor cere explicații. Pe de altă parte, este nevoie de atenție la relația cu copiii, pentru cei care sunt părinți. S-ar putea ca aceștia să mintă, să ascundă lucruri sau să le spună eronat. Pe de altă parte, este o perioadă foarte creativă, și pentru cei care evoluează în zona artistică poate fi o săptămână de succes.

Horoscop săptămânal Rac: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de discuții mai puțin plăcute cu familia sau cu partenerul de viață, cu soțul/soția. Pot fia duse în discuție teme legate de casă, de sarcini și responsabilități gospodărești și lucrurile nu vor merge de la sine. Unii nativi pot fi stresați de un context profesional și din cauza aceasta să nu se poată preocupa de cele casnice. Sentimental, este totuși o perioadă bună pentru reconectare la partener, pentru sensibilitate și romantism, pentru visare, dar nu neapărat pentru a intra în noi povești de iubire.

Horoscop săptămânal Leu: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Sectorul comunicării este plin de planete și tot aici retrogradează și Mercur, prin urmare pentru cei născuți în zodia Leu poate fi o perioadă intensă la nivel mental, cu multe întrebări. Nativii caută rezolvări, poartă discuții, se frământă, dar pot găsi și soluții bune, sclipitoare la problemele cu care se confruntă. Pot rezolva situații ce țin de acte, documente, însă s-ar putea să fie mai greu cu obținerea unor aprobări, dar orice întârziere se va dovedi de bun augur întocmai pentru că pot reanaliza o situație. În cuplu, pot apărea discuții, de principiu constructive, în care se pot lămuri situații mai vechi, însă nativii sunt cei care trebuie să dea tonul.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în Fecioară ar trebui să fie puțin mai atenți la cheltuieli pentru că, pe lângă cele necesare, vor veni și altele care nu erau planificate și care pot fi destul de costisitoare. Mulți nativi se vor preocupa intens să facă rost de bani acum și pot avea idei despre cum să-și valorifice talentele. Pe de altă parte, este o perioadă bună în care nativii se pot îndrăgosti și pot să se reconecteze la partenerul de viață. Starea de sănătate este bună, dar este important să aibă grijă la alimentație și să nu facă excese.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot fi frământați pe toate părțile de fel și fel de gânduri și griji și s-ar putea să răbufnească săptămâna aceasta, să spună ceea ce au de zis fără să mai țină cont de diplomație. Mare grijă la suprasolicitare și la energia în exces pe care nativii nu vor ști să o folosească constructiv. Pot să apară tensiuni și în cuplu din cauza faptului că sunt axați prea mult pe nevoile și dorințele lor. Atenție la sănătate, nu neapărat că există probleme, ci la tendința de a se panica din orice care poate fi periculoasă pentru starea emoțională.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a se izola, de a se retrage în singurătate, însă și o tendință de a se lăsa copleșiți de frământări și gânduri. Rolul de victimă poate fi abordat de unii nativi, în timp ce alții se vor confrunta cu trecutul, cu amintiri și nostalgii mai greu de îndurat emoțional. Este posibil ca în cuplu să apară suspiciuni și fel și fel de angoase care să dea naștere unor tensiuni și supărări. Mai multă grijă la sănătate. Este nevoie de odihnă mai multă și de relaxare mentală.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să aibă parte de neînțelegeri în cuplu, de tensiuni cu partenerul de viață care se pare că nu-i mai înțelege ca înainte și nici comunicarea nu se mai leagă. Pe de altă parte, pot apărea fel și fel de situații în anturaj care să-i pună pe nativi pe gânduri și s-ar putea ca unii nativi să petreacă mai mult timp cu prietenii decât cu partenerul și de aici să apară noi tensiuni. Cei singuri pot fi tentați să caute pe cineva din trecut, însă nu este cea mai bună alegere. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște planuri pe care nativii le au să nu fucnționeze din cauza lipsei de buget sau ca urmare a unor probleme financiare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn nu ar trebui să se frustreze dacă unele situații profesionale nu merg așa cum își doresc ei, ci trebuie să aibe răbdare. Pot apărea tensiuni cu superiorii și mulți nativi pot simți un avânt puternic de a-și schimba direcția în carieră, maia les dacă este vorba de mai mulți bani. Este o perioadă în care viața socială este mai activă, nativii își fac noi prieteni, leagă noi relații importante pentru ei și se pot baza pe ajutorul celorlalți, fără însă a da și bani cu împrumut.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător îți vor reanaliza niște convingeri de viață, niște credințe, indiferent că sunt religioase, politice, culturale și vor reuși să le dea noi înțelesuri care să contribuie și la creșterea lor. Este o săptămână bună pentru nativii care vor să învețe ceva nou, care dau examene sau susțin prezentări, prelegeri. Poate unii Vărsători iau decizia de a se folosi de un atestat mai vechi sau poate sunt forțați să facă asta. Profesional, pot observa că cineva le pune bețe în roate sau că sunt vorbiți pe la spate și pot clarifica rapid situația. Mai multă grijă la călătorii.

Horoscop săptămânal Pești: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Pești, săptămâna aceasta poate veni cu fel și fel de situații neplăcute care vizează zona financiară, banii altora, bunurile materiale și patrimoniale, procesele, litigiile, creditele și datoriile. Nici viața sentimentală nu este mai bună, dat fiind că sunt secrete, infidelități care ies a suprafață sau sunt discuții în cuplu pe teme delicate și dureroase sau pe teme principiale și morale. Continuă și se intensifică perioada în care relațiile toxice, dependențele, problemele de sănătate pot aduce neplăceri dacă nu sunt vindecate.

Sursa foto: Arhiva Cancan

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Două zodii atrag GHINIONUL ca un magnet, în iulie 2024. Acești nativi au numai necazuri!
Două zodii atrag GHINIONUL ca un magnet, în iulie 2024. Acești nativi au numai necazuri!
FOTO. Ce mai face femeia care i-a băgat în depresie pe Marius Niculae și Adrian Mititelu jr.
FOTO. Ce mai face femeia care i-a băgat în depresie pe Marius Niculae și Adrian...
Vloggerul american IShowSpeed s-a dus în Ferentari și la mici, la Obor, îmbrăcat în tricoul României! Scene IREALE. A avut 150 000 de oameni pe LIVE
Vloggerul american IShowSpeed s-a dus în Ferentari și la mici, la Obor, îmbrăcat în tricoul...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai mică: „Şi-ar fi dorit să fiu iubita lui secretă”
Scriitorul român îndrăgostit la 70 de ani de o femeie cu 35 de ani mai...
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs
Democrații sunt șocați, uluiți și furioși. Ce s-a aflat despre starea lui Biden: „O operațiune coregrafiată minuțios”
Democrații sunt șocați, uluiți și furioși. Ce s-a aflat despre starea lui Biden: „O operațiune...
Oaspeți filmați cu camera ascunsă în timp ce fac sex sau se dezbracă: fenomenul care a invadat industria închirierilor pe termen scurt
Oaspeți filmați cu camera ascunsă în timp ce fac sex sau se dezbracă: fenomenul care...
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe motorină?
Mașinile diesel, interzise în mai multe orașe. Unde nu mai poți circula cu mașina pe...
Cum arată locul în care Diana Maria și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată de urs. Detaliul cutremurător observat de internauți
Cum arată locul în care Diana Maria și-a găsit sfârșitul după ce a fost atacată...
"Regele florarilor” din București trece prin clipe grele. Fiul său a murit într-o închisoare din...
La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”
La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra...
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!
Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici...
Un gigant dă afară peste 3.000 de angajaţi în Europa. Concedierile nu vor include locurile de muncă din fabrici
Un gigant dă afară peste 3.000 de angajaţi în Europa. Concedierile nu vor include locurile...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am servit-o cu un pahar…
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am dus la bunăciunea asta în bar şi, după ce am...
WhatsApp are o nouă funcție pe care utilizatorii o vor adora. Cum funcționează aceasta?
WhatsApp are o nouă funcție pe care utilizatorii o vor adora. Cum funcționează aceasta?
A început VÂNĂTOAREA de Extratereștri! Se știe EXACT unde să căutăm
A început VÂNĂTOAREA de Extratereștri! Se știe EXACT unde să căutăm
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani: „Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 10.000 de euro și...„
S-a aflat! Ce avere are Monica Tatoiu și pe ce cheltuiește cei mai mulți bani:...
Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru români. A fost lansată oferta care spulberă concurența, pachetul are un preț mic
Digi RCS-RDS, anunț surpriză pentru români. A fost lansată oferta care spulberă concurența, pachetul are...
Ce îngrășământ trebuie să pui în luna iulie roșiilor din grădină. Soluția folosită de grădinarii cu experiență pentru a menține o recoltă bogată
Ce îngrășământ trebuie să pui în luna iulie roșiilor din grădină. Soluția folosită de grădinarii...
Banii sunt virați direct pe card. Ai timp până pe 31 iulie să depui cerere
Banii sunt virați direct pe card. Ai timp până pe 31 iulie să depui cerere
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor iubit de o țară întreagă s-a stins la doar 46 de ani!
După Ileana Stana Ionescu, acum vine o altă veste tristă din lumea filmului. Un actor...
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
Cele mai bune jocuri video create în România vor fi premiate. Care sunt categoriile?
O ambulanţă aflată în misiune a fost obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir din Galaţi. Paznicul a refuzat să lase ambulanţa
O ambulanţă aflată în misiune a fost obligată să plătească taxă de acces într-un cimitir...
Rămâi fără numerele de înmatriculare. Trebuie să verificați mereu mașina. Poliția avertizează
Rămâi fără numerele de înmatriculare. Trebuie să verificați mereu mașina. Poliția avertizează
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
WhatsApp introduce cea mai așteptată funcție. Miliarde de oameni au nevoie de ea
O mai ții minte pe Gianina CORONDAN? Cu ce se ocupă acum, în iulie 2024 îndrăgita prezentatoare de televiziune
O mai ții minte pe Gianina CORONDAN? Cu ce se ocupă acum, în iulie 2024...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a...
Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I. Ce a zis când a ajuns la vagonul de clasa a II-a
Cum a reacționat un britanic care a călătorit cu trenul în România, la clasa I....
Incident neașteptat la Beach, Please! 2024:
Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în...
Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte să accept, pentru că sunt o perfecţionistă”
Revine Oana Roman pe micul ecran? Vedeta a făcut anunțul: „Am ezitat foarte mult înainte...
Ce le aduce Luna de Oaie zodiilor. Anca Dimancea a dezvăluit previziunile complete: 3 nativi au parte de zile excelente
Ce le aduce Luna de Oaie zodiilor. Anca Dimancea a dezvăluit previziunile complete: 3 nativi...
Planta care alungă cârtițele din curtea și gradina ta. Așa îți salvezi gazonul, florile și legumele cultivate
Planta care alungă cârtițele din curtea și gradina ta. Așa îți salvezi gazonul, florile și...
×