Home » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

De: Madalina Manole 27/09/2021 | 08:04
Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

Horoscop săptămânal 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Peștii pot avea probleme financiare și intime

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 27 septembrie – 3 octombrie 2021 se numără și cea a Peștilor care pot avea probleme de natură financiară sau care vizează viața intimă.

Săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021 se deschide cu Mercur retrograd în zodia Balanță, context care ne poate aduce o stare de confuzie și destul de multe frământări până pe data de 18 octombrie, când va reveni la mers direct.

Pe data de 29 septembrie, planeta iubirii, Venus din zodia Scorpion va face un trigon cu Neptun retrograd din Pești, în același timp în care și Soarele din Balanță va face același aspect cu Saturn retrograd din Vărsător. Ei bine, acesta este un context constructiv pentru zona sentimentală care ne poate susține să punem o piatră la temelia unei relații, să fim mai romantici și mai pasionali, dar și mai visători și mai plini de imaginație.

Nu va dura foarte mult această stare sentimentală, dat fiind că pe 1 octombrie, Venus va face careu cu Jupiter retrograd din Vărsător, aspect care ne poate ridica la rang înalt niște frustrări sentimentale. De evitat infidelitățile și împrumuturile! Oricum, ceea ce ne doare acum, în weekend se poate ameliora, grație puterii interioare pe care o oferă, de această dată, sextilul lui Venus cu Pluto retrograd din Capricorn. Tot acum, Mercur retrograd va face și el careu cu Pluto retrograd din zodia Capricorn și se pot spune multe cuvinte dure, se pot face multe reproșuri și putem da naștere conflictelor cu cei din jur.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Berbec vor avea multe de spus săptămâna aceasta și vor purta discuții, unele mai tensionate, altele mai echilibrate cu cei cu care au, într-adevăr, ceva de împărțit. S-ar putea să aibă parte de lupte de putere, lupte duse cu persoane care au autoritate în viața lor, posibil chiar superiori. Pentru ca lucrurile să meargă bine este nevoie și de unele compromisuri. Sentimental, întoarcerea unor persoane din trecut în viața nativilor ar trebui pusă sub lupă și analizat până la cel mai mic detaliu dacă merită să reia acea legătură.

Horoscop săptămânal Taur: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta vine cu multă muncă, cu discuții legate de program, de sarcini și discuțiile cu unii colegi pot degenera. Nativii se pot epuiza ușor dacă se vor implica în prea multe activități și ar trebui să aibă grijă și la starea lor de sănătate, să nu lase stresul să-i acapareze. În plan sentimental, s-ar putea ca unii nativi să-și dea seama că au visat prea departe și că unele relații nu sunt de viitor, însă nu este neapărat o săptămână proastă, pentru că șansele de reconectare la partener sunt destul de mari.

Horoscop săptămânal Gemeni: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni nu au parte de o săptămână prea bună în plan sentimental. Nativii se vor simți neiubiți și vor avea tendința să facă reproșuri. Vor spune lucruri dureroase și vor cere explicații. Pe de altă parte, este nevoie de atenție la relația cu copiii, pentru cei care sunt părinți. S-ar putea ca aceștia să mintă, să ascundă lucruri sau să le spună eronat. Pe de altă parte, este o perioadă foarte creativă, și pentru cei care evoluează în zona artistică poate fi o săptămână de succes.

Horoscop săptămânal Rac: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de discuții mai puțin plăcute cu familia sau cu partenerul de viață, cu soțul/soția. Pot fia duse în discuție teme legate de casă, de sarcini și responsabilități gospodărești și lucrurile nu vor merge de la sine. Unii nativi pot fi stresați de un context profesional și din cauza aceasta să nu se poată preocupa de cele casnice. Sentimental, este totuși o perioadă bună pentru reconectare la partener, pentru sensibilitate și romantism, pentru visare, dar nu neapărat pentru a intra în noi povești de iubire.

Horoscop săptămânal Leu: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Sectorul comunicării este plin de planete și tot aici retrogradează și Mercur, prin urmare pentru cei născuți în zodia Leu poate fi o perioadă intensă la nivel mental, cu multe întrebări. Nativii caută rezolvări, poartă discuții, se frământă, dar pot găsi și soluții bune, sclipitoare la problemele cu care se confruntă. Pot rezolva situații ce țin de acte, documente, însă s-ar putea să fie mai greu cu obținerea unor aprobări, dar orice întârziere se va dovedi de bun augur întocmai pentru că pot reanaliza o situație. În cuplu, pot apărea discuții, de principiu constructive, în care se pot lămuri situații mai vechi, însă nativii sunt cei care trebuie să dea tonul.

Horoscop săptămânal Fecioară: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în Fecioară ar trebui să fie puțin mai atenți la cheltuieli pentru că, pe lângă cele necesare, vor veni și altele care nu erau planificate și care pot fi destul de costisitoare. Mulți nativi se vor preocupa intens să facă rost de bani acum și pot avea idei despre cum să-și valorifice talentele. Pe de altă parte, este o perioadă bună în care nativii se pot îndrăgosti și pot să se reconecteze la partenerul de viață. Starea de sănătate este bună, dar este important să aibă grijă la alimentație și să nu facă excese.

Horoscop săptămânal Balanță: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Balanță pot fi frământați pe toate părțile de fel și fel de gânduri și griji și s-ar putea să răbufnească săptămâna aceasta, să spună ceea ce au de zis fără să mai țină cont de diplomație. Mare grijă la suprasolicitare și la energia în exces pe care nativii nu vor ști să o folosească constructiv. Pot să apară tensiuni și în cuplu din cauza faptului că sunt axați prea mult pe nevoile și dorințele lor. Atenție la sănătate, nu neapărat că există probleme, ci la tendința de a se panica din orice care poate fi periculoasă pentru starea emoțională.

Horoscop săptămânal Scorpion: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a se izola, de a se retrage în singurătate, însă și o tendință de a se lăsa copleșiți de frământări și gânduri. Rolul de victimă poate fi abordat de unii nativi, în timp ce alții se vor confrunta cu trecutul, cu amintiri și nostalgii mai greu de îndurat emoțional. Este posibil ca în cuplu să apară suspiciuni și fel și fel de angoase care să dea naștere unor tensiuni și supărări. Mai multă grijă la sănătate. Este nevoie de odihnă mai multă și de relaxare mentală.

Horoscop săptămânal Săgetător: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să aibă parte de neînțelegeri în cuplu, de tensiuni cu partenerul de viață care se pare că nu-i mai înțelege ca înainte și nici comunicarea nu se mai leagă. Pe de altă parte, pot apărea fel și fel de situații în anturaj care să-i pună pe nativi pe gânduri și s-ar putea ca unii nativi să petreacă mai mult timp cu prietenii decât cu partenerul și de aici să apară noi tensiuni. Cei singuri pot fi tentați să caute pe cineva din trecut, însă nu este cea mai bună alegere. Pe de altă parte, s-ar putea ca niște planuri pe care nativii le au să nu fucnționeze din cauza lipsei de buget sau ca urmare a unor probleme financiare.

Horoscop săptămânal Capricorn: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Capricorn nu ar trebui să se frustreze dacă unele situații profesionale nu merg așa cum își doresc ei, ci trebuie să aibe răbdare. Pot apărea tensiuni cu superiorii și mulți nativi pot simți un avânt puternic de a-și schimba direcția în carieră, maia les dacă este vorba de mai mulți bani. Este o perioadă în care viața socială este mai activă, nativii își fac noi prieteni, leagă noi relații importante pentru ei și se pot baza pe ajutorul celorlalți, fără însă a da și bani cu împrumut.

Horoscop săptămânal Vărsător: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător îți vor reanaliza niște convingeri de viață, niște credințe, indiferent că sunt religioase, politice, culturale și vor reuși să le dea noi înțelesuri care să contribuie și la creșterea lor. Este o săptămână bună pentru nativii care vor să învețe ceva nou, care dau examene sau susțin prezentări, prelegeri. Poate unii Vărsători iau decizia de a se folosi de un atestat mai vechi sau poate sunt forțați să facă asta. Profesional, pot observa că cineva le pune bețe în roate sau că sunt vorbiți pe la spate și pot clarifica rapid situația. Mai multă grijă la călătorii.

Horoscop săptămânal Pești: 27 septembrie – 3 octombrie 2021

Pentru cei născuți în zodia Pești, săptămâna aceasta poate veni cu fel și fel de situații neplăcute care vizează zona financiară, banii altora, bunurile materiale și patrimoniale, procesele, litigiile, creditele și datoriile. Nici viața sentimentală nu este mai bună, dat fiind că sunt secrete, infidelități care ies a suprafață sau sunt discuții în cuplu pe teme delicate și dureroase sau pe teme principiale și morale. Continuă și se intensifică perioada în care relațiile toxice, dependențele, problemele de sănătate pot aduce neplăceri dacă nu sunt vindecate.

Sursa foto: Arhiva Cancan

Parteneri
Andreea Marin, ÎNȘELATĂ de bărbatul iubit cu o colegă! A luat o decizie drastică imediat după! S-a aflat totul
Andreea Marin, ÎNȘELATĂ de bărbatul iubit cu o colegă! A luat o decizie drastică imediat...
Anamaria Prodan aruncă BOMBA în plin scandal de divorț! La asta chiar nu se aștepta nimeni...
Anamaria Prodan aruncă BOMBA în plin scandal de divorț! La asta chiar nu se aștepta...
FOTO. Triunghi amoros: așa arată vedeta înșelată de soțul ei fotbalist cu o actriță! `Ai distrus o altă familie`
FOTO. Triunghi amoros: așa arată vedeta înșelată de soțul ei fotbalist cu o actriță! `Ai...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Anamaria Prodan a ACCEPTAT divorţul de Reghecampf. Reacția OFICIALĂ: „Îi oferim șansa de a alege tot ce îl face fericit!”
Anamaria Prodan a ACCEPTAT divorţul de Reghecampf. Reacția OFICIALĂ: „Îi oferim șansa de a alege...
Codul Rutier 2022: Parlamentarii votează pentru creșterea limitelor de viteză. Cu cât se va circula pe drumurile expres
Codul Rutier 2022: Parlamentarii votează pentru creșterea limitelor de viteză. Cu cât se va circula...
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Demența la bătrânețe poate fi prevenită, dacă urmezi 5 sfaturi simple
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
Antonia are 3 copii, dar arată demențial. Artista a dezvăluit ce secret de alimentație are
Liviu Dragnea este DEVASTAT. A ajuns să primească ”alocație” din partea Irinucăi. Fostul LIDER PSD; la sapă de lemn
Liviu Dragnea este DEVASTAT. A ajuns să primească ”alocație” din partea Irinucăi. Fostul LIDER PSD;...
A pus pastă de dinţi pe perete iar rezultatul a lăsat-o fără cuvinte. Trucul de care prea puţini au habar
A pus pastă de dinţi pe perete iar rezultatul a lăsat-o fără cuvinte. Trucul de...
Tânără răpită din fața blocului, sechestrată, bătută crunt și tunsă de fostul iubit la Oțelu Roșu. A fost salvată de tatăl ei
Tânără răpită din fața blocului, sechestrată, bătută crunt și tunsă de fostul iubit la Oțelu Roșu....
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
BANCUL ZILEI – Fetele de măritat și detaliile picante din dormitor
Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea. O ambulanță a venit de urgență acasă la ea pentru cele două fetițe. Ce s-a întâmplat
Clipe de coșmar pentru Gabriela Cristea. O ambulanță a venit de urgență acasă la ea...
Anunţul făcut de Ungaria a şocat întreaga Europă! Ar fi cea mai mare lovitură dată pandemiei
Anunţul făcut de Ungaria a şocat întreaga Europă! Ar fi cea mai mare lovitură dată...
Klaus Iohannis este în pericol! Dragnea aruncă bomba!
Klaus Iohannis este în pericol! Dragnea aruncă bomba! "Îi va face rău"
Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam
Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce...
Au SCHIMBAT ziua pentru trecerea la ORA de IARNĂ în România! Când se întâmplă de fapt
Au SCHIMBAT ziua pentru trecerea la ORA de IARNĂ în România! Când se întâmplă de...
Atenție, părinți! Trei băieți, răpiți prin intermediul unui joc de tip „Fortnite”
Atenție, părinți! Trei băieți, răpiți prin intermediul unui joc de tip „Fortnite”
Ce ofertă inedită i-a făcut Pro TV lui Bendeac. Actorul l-a lăsat mască pe Măruță
Ce ofertă inedită i-a făcut Pro TV lui Bendeac. Actorul l-a lăsat mască pe Măruță
Din Anglia până în Italia şi de-a lungul Nilului. Înconjurul lumii noaptea, într-un video viral
Din Anglia până în Italia şi de-a lungul Nilului. Înconjurul lumii noaptea, într-un video viral
Liviu Vârciu, reacție nervoasă după botezul fiului său: „Am rămas dator! Zgârciților!”
Liviu Vârciu, reacție nervoasă după botezul fiului său: „Am rămas dator! Zgârciților!”
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Incident grav cu Vladimir Putin și o jurnalistă americană: „O femeie frumoasă, drăguță...”
Ce salariu are un preot. Suma incredibilă pe care o încasează lunar
Ce salariu are un preot. Suma incredibilă pe care o încasează lunar
„Încă o familie pe care o strici, c***ă!
„Încă o familie pe care o strici, c***ă!" Scandalul momentului în fotbal! Ruptură totală în...
Vlăduța Lupău nu s-a putut abține! Ce a spus imediat după ce a ascultat noua melodie Lino feat. Jador – Bate Tarabana
Vlăduța Lupău nu s-a putut abține! Ce a spus imediat după ce a ascultat noua...
Anamaria Prodan, comunicat oficial referitor la divorțul de Laurențiu Reghecampf. Decizie radicală: „O sa-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește si considera ca îl face fericit''”
Anamaria Prodan, comunicat oficial referitor la divorțul de Laurențiu Reghecampf. Decizie radicală: „O sa-i oferim...
Plouă cu bani de la Guvern pentru români: Vezi aici cum poţi câştiga până la 2 milioane de lei fără să faci nimic
Plouă cu bani de la Guvern pentru români: Vezi aici cum poţi câştiga până la...
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Pâinea noastră (scumpă) cea de toate zilele? România, producţie record de grâu în 2021
Iubita gravidă a lui Reghe, atac la adresat unui reporter! A spus tot despre viol
Iubita gravidă a lui Reghe, atac la adresat unui reporter! A spus tot despre viol
Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai
Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai
'Era un pic răcită și...' - Denisa, tânăra însărcinată și infectată cu COVID, care a refuzat tratamentul și a murit
'Era un pic răcită și...' - Denisa, tânăra însărcinată și infectată cu COVID, care a...