Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Cum sunt afectați nativii de Lună Plină din Vărsător din 1 august

Horoscop săptămânal 31 iulie – 6 august 2023. Cum sunt afectați nativii de Lună Plină din Vărsător din 1 august

De: Virginia Olteanu 30/07/2023 | 13:32

Horoscop general pentru săptămâna 31 iulie – 6 august 2023. Iată ce vă rezervă astrele pentru începutul lunii august. 

Berbec – Popularitatea este în creștere însă moderația și disciplina sunt esențiale!

Ai spor și eficiență în ceea ce-ți propui să realizezi grație organizării și perseverenței cu care îți gestionezi resursele materiale și financiare. Unele chestiuni care vizează planul domestic sau un proiect de muncă îți pot da bătăi de cap îngreunând comunicarea cu cel de lângă tine. Popularitatea ta va fi în creștere prin prisma Lunii Pline din Vărsător din 1 august care te îndeamnă să-ți evidențiezi talentul și creativitatea pe plan social sau romantic. Ești tentat să faci unele speculații financiare, achiziții, cadouri sau un exces într-o anumită privință, deci moderația și disciplina sunt esențiale.

Taur – Gestionarea unor aspecte socio-profesionale necesită atenție!

Deși ești entuziasmat în privința unui proiect important pentru tine, nu toată lumea pare să-ți susțină acest entuziasm, fapt care îți poate scădea încrederea în unele persoane pe care mizai. Totuși dacă te simți conectat cu propriul suflet și te lași ghidat de intuiție, vei știi exact care sunt pașii necesari. Luna Plină din Vărsător de marți accentuează importanța unor ambiții socio-profesionale sau responsabilități care trebuie gestionate cu atenție. În weekend deși ești super încrezător în privința unor lucruri, evaluează cu atenție impactul pe care îl au asupra familiei.

Gemeni – Claritatea gândurilor și a cuvintelor este cheia reușitei!

Dacă întâmpini momente în care te simți suprasolicitat la muncă, în care nu ești motivat de ceea ce faci sau nu ești mulțumit de modul în care ești perceput în exterior, sfatul sau ghidarea cuiva îți este de mare folos, chiar dacă este oferită într-un mod confidențial. Luna Plină din Vărsător din 1 august te îndeamnă să-ți găsești propriul adevăr, să fii liber și să ai curajul de a-ți exprima această libertate fizică sau intelectuală. Însă pentru acest lucru este important să-ți depășești unele temeri, să-ți alegi cu atenție informațiile sau sfaturile potrivite și să cultivi o disciplină mentală benefică.

Rac – Evaluează dacă „investițiile” făcute generează câștigul dorit!

Speranțele sau așteptările pe care le ai pe marginea unui lucru sunt mari și ești dispus să depășești toate piedicile care apar pentru a le vedea realizate. Luna Plină din Vărsător din 1 august evidențiază situația unei relații sau chestiuni în care ești profund implicat emoțional sau financiar. Este important să echilibrezi investițiile făcute cu “profitul” de care ai parte iar dacă acest echilibru nu există, va trebui să faci unele schimbări. Păstrează-ți o abordare financiară realistă și oricât de mult ai vrea să-ți satisfaci unele dorințe sau să-ți finantezi unele visuri, asigură-te că alegerea este potrivită și benefică.

Leu – Reechilibrarea situației într-un parteneriat!

Reechilibrarea situației între tine și un partener, indiferent de natura parteneriatului reprezintă tema săptămânii. Luna Plină din Vărsător de marți te ajută să conștientizezi în ce stadiu se afla o anumită relație. Ți se poate cere să fii mai conectat cu nevoile sau dorințele celuilalt sau poate exista o parte din tine care își dorește mai multă libertate în a-și urma propriile nevoi cu care celălalt nu este de acord. Dacă o parte din aceste neînțelegeri vizează perspective financiare diferite, lucrurile trebuie discutate. Totuși, în weekend ești decis să investești în ceva important pentru tine, personal sau profesional indiferent de perspectivele celor din jur.

Fecioară – Eliberează-te de ceea ce te constrânge fizic sau emoțional!

Aspectul pozitiv dintre Marte din semnul tău și Jupiter din Fecioară îți amplifică încrederea în ceea ce vrei să realizezi, mai ales dacă vizează o expansiune a personalității tale ca și imagine sau cunoaștere. În același timp va trebui să fii pregătit pentru opoziție sau impedimente din partea unor persoane mai conservatoare. Luna Plină din Vărsător te îndemna să te organizezi mai bine cu munca, rutina zilnică și chiar sănătatea, eliberându-te de acele gânduri, tipare, persoane care au un impact mai puțin benefic asupra ta. Totuși dacă cineva va avea nevoie de susținerea ta în weekend, îți va fi greu să refuzi.

Balanță –Fii liber în a-ți manifesta creativitatea și unicitatea!

Ceva ce-ți place sau iubești ca și lucru, activitate sau persoană se va afla în centrul atenției tale grație Lunii Pline din Vărsător din 1 august. Conștientizezi că vrei să fii mai autentic cu sentimentele tale față de cineva sau mai creativ și mai vizibil într-un domeniu de interes pentru tine sau cu o pasiune pe care o ai. Deci ești susținut în a te pune în valoare chiar dacă există tot felul de dubii sau rețineri în a te exprima așa cum îți dorești mai ales în prima parte a săptămânii. În weekend o discuție cu cineva poate amplifica intensitatea unor dorințe față de ceva sau cineva, însă rămâi realist și practic în gândire.

Scorpion – Susținerea unor persoane este binevenită!

Conexiunea cu oamenii potriviți îți este de mare folos. Poate fi de natură socio-profesională susținându-te în carieră sau poate fi un prieten sau o activitate de grup care îți împărtășește din interese și hobby-uri. Totuși, unele proiecte sau activități pot decurge mai greu dacă întâmpini persoane mai rigide ca și mentalitate. Luna Plină din Vărsător te îndeamnă să abordezi o situație personală sau profesională cât mai autentic și mai liber posibil, fiind aliniat cu tine pe plan emoțional, cu ceea ce-ți conferă siguranță și securitate. Interacțiunea cu cineva te poate ambiționa într-o anumită privință.

Săgetător – Puterea gândului și a cuvântului deschide noi orizonturi!

O planificare realistă, practică și organizată este elementul de bază care îți asigură succesul. Chiar dacă nu ai susținerea pe care ți-o dorești din partea cuiva sau ritmul desfășurării unor proiecte este mai lent decât ți-ai fi dorit, ai voința și determinarea să mergi mai departe. Cu Lună Plină din Vărsător din 1 august pe axa comunicării și a călătoriilor, va fi important să fii deschis la un nou mod de a-ți transmite mesajul, de a negocia ceva sau de a prezenta un serviciu sau o activitate, unul care să fie mai liber și mai nonconformist. Dacă ești tentat să vizitezi un loc deosebit, altfel decât cele pe care le frecventezi deja, va trebui să-ți modifici un pic programul.

Capricorn – Partea nonconformistă din tine iese la iveală!

Investești cu determinare și încredere într-un proiect care îți place și care te ambiționează să te pui în valoare. Într-o relație romantică se pot intensifica activitățile creative sau de divertisment chiar dacă unele considerații de ordin material trebuie luate în calcul. Ce merge mai greu este comunicarea cu cineva, negocierile, drumurile sau partea tehnică în prima parte a săptămânii. Luna Plină din Vărsător evidențiază nevoia de a echilibra interesele tale cu cele ale partenerului cerând de la tine să fii mai autentic în exprimarea lor. Satisfacerea unor dorințe fizice, materiale sau emoționale va fi mai puternică.

Vărsător – Clarificarea lucrurilor care te definesc!

Luna Plină de marți din semnul tău te ajută să vezi stadiul acelei relații sau proiect început în jurul datei de 21 Ianuarie când a fost Luna Nouă în Vărsător. Ești îndemnat să-ți clarifici atitudinea sau lucrurile care te definesc și să vezi în ce măsură sunt respectate în relație cu celălalt. Dacă există nemulțumiri sau discuții de natură financiară în prima parte a săptămânii ele pot fi clarificate grație acțiunilor tale practice și eficiente. Discuțiile cu cineva te încurajează să te exprimi cu mai mult curaj și asertivitate. În weekend participarea la unele activități de cuplu poate să-ți consume mult din timp și energie.

Pești – Alege colaborările potrivite și ai mai multă grijă de tine!

A fi mai atent la oamenii cu care te înconjori sau colaborezi va fi esențial. În timp cu unii dintre ei te susțin iar sfaturile pe care ți le dau sunt excelente, comunicarea cu alții lasă de dorit, necesitând un efort de răbdare și atenție din partea ta. Luna Plină din Vărsător de marți scoate la iveală nevoia de a te elibera de unele constrângeri personale sau profesionale dacă consideri că nu te avantajează. Va fi important să-ți respecți echilibrul psiho-emoțional, alocându-ți mai mult timp pentru odihnă, introspecție sau pentru a te clarifica în privința unei relații în care ai fost implicat. Relaxează-te și nu forța lucrurile în weekend.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
Bancul de LUNI | „Bulă, cu cine vorbești la telefon de 20 de minute?”
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Ești obligat să lași certificatul de înmatriculare la service atunci când duci mașina la reparat?
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta se refugiase într-un resort, după o condamnare definitivă în 2020
Cum a fost prins Prinţul Paul al României! Detaliul care l-a dat de gol. Acesta...
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Tragedie în România de Florii! A MURIT
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel mai înalt loc din lume la care această plantă s-a adaptat
O rezervaţie de bujori unică în Europa se află în România. E situată pe cel...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele:  “Am găsit arsen, plumb și mercur”
Peștele pe care să nu-l cumperi din piață. Ce au arătat testele: “Am găsit arsen,...
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște 2024. E păcat să faci asta în Săptămâna Patimilor
Lucrurile pe care să nu le faci sub nicio formă până în ziua de Paște...
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV: A fost o mobilizare generală
INTRĂ BANII pe card de astăzi, 29 APRILIE. Informația confirmată oficial în direct la TV:...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Probleme de securitate la iPhone. Ce ar mai putea pății utilizatorii
Probleme de securitate la iPhone. Ce ar mai putea pății utilizatorii
BANCUL ZILEI | Bulă încearcă să agațe o franțuzoaică pe Facebook
BANCUL ZILEI | Bulă încearcă să agațe o franțuzoaică pe Facebook
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat soţul: Aşa cum îţi doreai mereu!
Mesaj printre lacrimi al văduvei lui Costel Corduneanu, la o săptămână după ce şi-a înmormântat...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
"Mă făceam că nu aud". Nicolae Botgros, întâmplare neașteptată la o înmormântare! Cererea pe care...
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan. S-a început urmărirea penală
Laurențiu Reghecampf ar putea fi condamnat la închisoare după ce a lovit-o pe Anamaria Prodan....
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...