Acasă » Altceva Podcast » Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie 2023. Cum va afecta intrarea lui Venus în Leu zodiile

Horoscop săptămânal 5 – 11 iunie 2023. Cum va afecta intrarea lui Venus în Leu zodiile

De: Virginia Olteanu 04/06/2023 | 23:29

Horoscop săptămânal, 5 – 11 iunie 2023. Schimbări radicale se anunță în viața unor nativi. Ce prevăd astrele pentru fiecare zodie în parte?

Berbec – Mai energic și mai pozitiv!

Începi să te simți din ce în ce mai energic, mai pozitiv și mai dornic de a-ți exprima ideile sau viziunea. Creativitatea și modul carismatic și plin de umor în care comunici sunt amplificate atât de intrarea lui Venus în Leu din 5 iunie cât și a lui Mercur în Gemeni din 11 iunie, ambele stimulându-te fizic și intelectual. Ceva sau cineva te poate tenta financiar sau romantic însă înainte de a da curs, vezi exact dacă este cu adevărat ceea ce ai nevoie. În weekend, poți profita stând mai mult timp cu tine, pentru odihnă sau recuperare, chiar dacă duminică nu vezi rezista fără să-ți contactezi prietenii.

Taur – Investind în ceva ce are semnificație pentru tine!

Dorința de a investi mai mult în confortul și înfrumusețarea căminului și a atmosferei din familie este evidențiată de intrarea planetei care te guvernează, Venus în Leu chiar dacă acest obiectiv poate antrena unele discuții aprinse. De fapt dorința de a investi mai mult în ceea ce iubești, în termeni de lucruri, oameni sau activități va fi amplificată iar tu ești determinat să-ți folosești resursele și imaginația pentru a-ți atinge obiectivele. În weekend, ești idealist și altruist față de unele lucruri sau persoane în timp ce Mercur care intră în Gemeni te ajută să-ți folosești cunoștințele în atragerea unor noi surse de venit.

Gemeni – Curaj și pasiune în comunicare!

Ai șansa să descoperi lucruri interesante despre tine, pe care le poți îmbunătăți sau schimba, dacă reușești să privești totul dintr-o perspectivă mai detașată. Venus în Leu din 5 iunie te stimulează atât fizic cât și intelectual, amplificându-ți curajul și pasiunea în modul în care comunici însă te și poate determina să dai curs unor confruntări de idei dacă te vei simți neîndreptățit. O chestiune profesională necesită mai multă atenție din partea ta în weekend însă o poți rezolva urmându-ți intuiția. Mercur, guvernatorul tău intră duminică în Gemeni deci mai multă încredere, optimism și asertivitate îți sunt la îndemână.

Rac – Satisfacerea unor dorințe necesită atenție!

A-ți satisface unele pofte, dorințe sau a-ți atinge unele obiective financiare va fi în vizorul tău, însă acest lucru poate antrena unele dezbateri. Nu ești dispus să renunți la ceva ce contează mult pentru tine ci mai degrabă vei căuta variante alternativă care să-ți asigure succesul. Venus în Leu din 5 iunie vine cu dorința de a-ți asigura o stabilitate anume, financiară sau emoțională însă în același timp poți fi tentat să investești mai mult decât este cazul în ceva anume. În weekend ești empatic și mai ușor de impresionat însă Mercur care intră în Gemeni te ajută să înțelegi mai profund unele aspecte care au nevoie de acceptare și vindecare.

Leu – Un nou stil, o nouă imagine și mai multă socializare!

Elementul principal al săptămânii este intrarea lui Venus în propriul tău semn unde va rămâne până pe 9 octombrie, timp în care îți poți schimba imaginea, comportamentul sau stilul astfel încât să te simți apreciat așa cum îți dorești. Unele dezbateri intense pot avea loc săptămâna aceasta fie pe marginea unei chestiuni profesionale fie sentimentale, care te pot avantaja dacă vei știi să-ți joci cărțile corect. În weekend deși ești prins într-o adevărată incertitudine în privința intențiilor sau a sincerității unei anumite persoane, intrarea lui Mercur în Gemeni poate clarifica lucrurile. El îți va îmbunătăți legăturile de prietenie și abilitatea de socializare.

Fecioară – Evaluarea unor relații sentimentale sau profesionale!

Unele informații pot ieși la suprafață făcându-te conștient de lucruri pe care nu le-ai luat în calcul până acum. Venus în Leu din 5 iunie atrage atenția asupra unor chestiuni relaționale care au nevoie să fie analizate, fie pe plan sentimental fie profesional deoarece așa cum sunt acum nu te satisfac ci dimpotrivă. Evită totuși tendința de a exagera unele lucruri și încearcă să-ți păstrezi detașarea. În weekend poate persista o stare de confuzie vis a vis de un anumit parteneriat în ciuda dorinței tale de a face ceva cu totul diferit. Mercur în Gemeni din 11 iunie te va susține socio-profesional astfel încât să-ți folosești cunoașterea și experiența într-un mod constructiv.

Balanță – O nouă platformă de socializare!

Intrarea lui Venus în Leu din 5 Iunie îți oferă o nouă platformă de interacțiune pe plan social, perfectă pentru a atrage noi relații și interese în viața ta. Dacă primești o ofertă anume, asigură-te că îți sunt foarte clare implicațiile și că știi exact ce presupune înainte de a te grăbi să o accepți, chiar dacă îți dorești să fii mai creativ și mai asertiv. Profită de weekend pentru a avea mai multă grijă de tine și evită să-ți stabilești activități care necesită un grad mare de concentrare. Duminică, Mercur intră în Gemeni oferindu-ți șansa să-ți îmbogățești orizontul cunoașterii în următoarea perioadă prin intermediul unor cursuri, călătorii sau noi căi de dezvoltare.

Scorpion – Amplificarea imaginii și a influenței profesionale!

Obiectivele tale socio-profesionale cât și dorința de a te face cunoscut și apreciat pentru aptitudinile tale sunt evidențiate de intrarea lui Venus în Leu din 5 iunie. Modul în care te prezinți va deveni instrumentul principal în atingerea succesului iar acest succes vizează atât planul profesional cât și cel sentimental. Pot exista unele discuții intense cu cineva pe marginea acestor obiective, însă cu cât ești mai deschis pentru a asculta și părerea celuilalt cu atât poți avea de câștigat. În weekend modul evaziv al unei persoane îți ridică semne de întrebare însă Mercur în Gemeni din 11 iunie te ajută să vezi dincolo de aparențe, amplificându-ți percepțiile.

Săgetător – Un proiect personal necesită mai multă organizare și o interacțiune mai echilibrată!

Dorința de a investi timp și resurse într-un proiect personal sau în ceva ce te ajută să crești și să te dezvolți profesional este susținută de intrarea lui Venus în Leu din 5 iunie. Acest lucru poate antrena unele schimbări de program, de ritm de lucru sau chestiuni organizatorice de care trebuie să te ocupi, fapt care îți poate da unele bătăi de cap. A investi mai multe resurse în menținerea unei stări de bine și a sănătății tale va fi totuși la fel de important. Sâmbăta vei simți nevoia să stai mai mult cu tine, făcând ceva pentru tine, însă duminica Mercur din Gemeni te invită să faci echipa cu acei oameni cu care rezonezi ca și principii sau interese.

Capricorn – Satisfacerea unor dorințe generează discuții!

Tot ce vizează planul financiar, un business propriu, resurse la comun cu un partener dar și intimitatea sunt evidențiate odată cu intrarea lui Venus în Leu din 5 iunie. Îți amplifică pasiunea, dorința de conexiune cu cineva dar și tendința de a-ți asuma unele riscuri financiare, făcând unele investiții, fapt care poate antrena unele discuții într-un parteneriat. Ceva de natură creativă sau romantică îți captează atenția și interesul. Dacă sâmbăta planurile pe care ți le faci pot să întâmpine mici probleme, duminică, odată cu intrarea lui Mercur în Gemeni vei folosi la maxim precizia, rapiditatea și spiritul organizatoric care îți sunt tipice.

Vărsător – Interacțiuni intense cu celălalt!

Interacțiunea cu celălalt, partener, prieten sau cu clienții, dacă este cazul, se află în vizorul tău grație intrării lui Venus în Leu în sectorul parteneriatelor tale. Ea poate deveni destul de intensă dacă există nemulțumiri sau pretenții din partea celuilalt pe care nu le consideri îndreptățite. Abilitatea de a comunica cu răbdare și înțelegere va ajuta mult la rezolvarea situației. Unele discuții se pot purta și pe marginea unei chestiuni domestice, legată de cămin sau familie. Dacă sâmbătă ești tentat să faci o achiziție pentru casă, vezi dacă într-adevăr se potrivește cu nevoile tale. Mercur în Gemeni din 11 iunie îți reaprinde dorința de socializare, romantism și creativitate.

Pești – Testarea sincerității sau a eficienței unei relații!

Un gând, o idee, un proiect care te inspiră sau ceva ce vrei să clarifici cu cineva necesită mobilizarea ta pe mai multe planuri. Venus în Leu din 5 iunie îți amplifică voința și dorința de a deveni mai activ și mai organizat în chestiunile zilnice și în stilul de viață. Pe plan sentimental sau profesional pui la îndoială sinceritatea unei persoane mai ales că intențiile sale nu par să fie foarte clare. Apelează cu încredere la cineva apropiat dacă vrei să împărtășești din ceea ce simți. Evită luarea unor decizii pe baza unor stări de moment, mai ales sâmbăta când confuzia este amplificată. Duminică, Mercur din Gemeni te îndeamnă să te conectezi mai profund cu tine pentru a-ți găsi pacea și echilibrul.

(CITEȘTE ȘI: ZODIILE PENTRU CARE SE SCHIMBĂ NOROCUL ÎN DRAGOSTE ÎN 2023. SE ÎNTÂMPLĂ MAI REPEDE DECÂT CREZI, UNIVERSUL LE ZÂMBEȘTE)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din București
„Ofertă de PAȘTE!”. Cu câți lei se vinde un singur ou, în Piața Progresul din...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un manechin spectaculos
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi această femeie superbă. Nimeni n-o crede
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce poreclă i-a pus Violeta Bănică lui Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin: „Este un..”
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce îl urmărea pe presupusul amant al iubitei sale!
Ce a apărut la mormântul lui Mădălin, tânărul care și-a pierdut viața în timp ce...
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani. Nu are dureri de spate și încă își conduce singur mașina
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate de milion de oameni
Bilanț dezastruos pentru ruși, potrivit oficialilor britanici. Pierderile Rusiei în Ucraina se apropie de jumătate...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a încheiat. Mesajul postat de brunetă pe rețelele sociale
Deea Maxer le dă de înțeles fanilor că povestea de dragoste cu Robert Drilea s-a...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de 21 de ani care s-a filmat când gonește cu 180 km/h
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în al nouălea cer după achiziție! „ Acum își cumpără pentru prima dată când e cu mine.”
Ce sumă a plătit Tavi Clonda pentru geanta oferită cadou soției. Gabriela Cristea este în...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un beneficiu uriaş
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Horoscop zilnic pentru luni, 29 aprilie. Probleme la muncă pentru două zodii
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să o cultive și să raporteze câștiguri uriașe
Planta care aduce un profit de 30.000 de euro la hectar. Românii au început să...
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora 22
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: A agăţat o gagică!
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Statuie nouă în onoarea Reginei Elisabeta a II-a şi a câinilor săi
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30 APRILIE
Se dau TOTAL GRATUIT, direct de la UE. Trebuie să depui cererea până pe 30...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Cum a ajuns Nuța din Vaslui să primească și salariu, și PENSIE, în același timp
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul
Care este singurul moment de desfătare al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut...
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile mari
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul prezentatoarei de la Kanal D2
Cum reușește Ilinca Vandici să aibă o siluetă de invidiat la 37 de ani. Secretul...
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024, cine plătește eventuale reparații și cum devii proprietar asupra lui
Cine face, de fapt, gardul comun sau gardul dintre vecini. Ce spune legea în 2024,...
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu știu exact unde stau
Singurele cartiere din București care sunt gemene. Nu există limită între ele și oamenii nu...