Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal bani și finanțe: 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Lista zodiilor care sunt avantajate în plan financiar

Horoscop săptămânal bani și finanțe: 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Lista zodiilor care sunt avantajate în plan financiar

De: Virginia Olteanu 25/12/2022 | 10:00

Horoscop săptămânal bani și finanțe pentru perioada 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Află mai jos, în articol, cum va fi situația financiară în următoarele zile. 

Berbec – Generozitate!

Chiar dacă îți gestionezi banii într-un mod realist și eficient săptămâna aceasta, nu vei ezita să te arăți generos sau altruist față de o persoană a cărei situație financiară este precară. Dacă în weekend ești angrenat în unele discuții de natură financiară, care vizează o idee de business sau ți se face o propunere de colaborare extrem de tentată, asigură-te că înțelegi exact care sunt implicațiile care vin la pachet cu oferta respectivă.

Taur – Cum îți poți valorifica mai bine talentul?

Poți fi destul de relaxat în privința modului în care îți gestionezi banii și chiar tentat să-ți satisfaci unele plăceri mai ales dacă ești plecat într-o călătorie sau te bucuri de unele lucruri sau experiențe cu ocazia sărbătorilor. Însă, faptul că Mercur își începe mersul aparent retrograd de joi îți pune unele planuri sau chestiuni financiare „on hold”, deoarece îți guvernează sectorul banilor proveniți din salariu sau talente personale. Ești îndemnat să regândești cum îți poți folosi unele abilitați sau valori personale pentru a-ți amplifica stabilitatea financiară.

Gemeni – Regândește propria strategie de business!

Mercur își începe mersul aparent retrograd în Capricorn într-un sector al resurselor deținute la comun cu cineva, planuri de afaceri, împrumuturi sau investiții fapt care te va determina să regândești aceste domenii. Evită să iei decizii financiare radicale cu privire la un business propriu sau la un eventual împrumut în următoarea perioadă. În a doua parte a săptămânii poți fi tentat să fii mai impulsiv cu unele cheltuieli, mai ales dacă este ceva nou, ce nu ai mai încercat până acum.

Rac – Echilibru și moderație!

Dacă ești implicat în unele discuții financiare sau negociezi prețul unor produse sau servicii, încearcă să fii cât mai echilibrat și evită să te impui într-un mod care nu lasă loc de negociere. Unele relații cu persoane cunoscute mai demult se pot dovedi avantajoase financiar. Dacă ai de făcut unele cheltuieli cu ocazia Revelionului, nu faci rabat de la calitate și nu te uiți la bani mai ales dacă este un lucru care îți scoate în valoare calitățile și frumusețea.

Leu – Cât de practic ești în modul în care cheltuiești?

Pe de o parte îți propui să nu intrii în Anul Nou cu datorii sau chestiuni restante, așa că dacă există vreun comision, vreo taxă lăsată neachitată, vei rezolva eficient situația. Pe de altă parte dacă sunt lucruri pe care ți le dorești neapărat, fie pentru tine fie pentru cei dragi, te decizi să fii mai relaxat cu banii și să-ți satisfaci unele dorințe. Însă Mercur intră în retrogradare de joi, îndemnându-te să cercetezi mai profund cât de eficient sau practic ești cu cheltuielile tale.

Fecioara – Mai precaut cu speculațiile financiare!

Sfatul unei persoane pe parte financiară poate să-ți fie de folos, atâta timp cât știi exact cum să-l concretizezi. În ciuda naturii tale practice și calculate, în weekend unele lucruri sau experiențe te tentează în a cheltui un pic mai mult decât aveai planificat inițial sau dorințele persoanei iubite sau ale propriului copil sunt greu de ignorat. Cu Mercur care își începe joi mersul retrograd în Capricorn, ești îndemnat să fii mai precaut în privința speculațiilor financiare sau a investițiilor la bursă.

Balanța – Ești focusată pe chestiuni practice!

Dacă consideri ca un lucru sau un accesoriu te-ar pune în valoare nu eziți să-l cumperi însă nu ești dispusă să petreci foarte mult timp prin magazine. Focusul tău este pe chestiuni practice, utile sau pe eventualele aranjamentele în propriul cămin de care trebuie să te ocupi în vederea întâmpinării Anului Nou. De asemenea, generozitatea ta este amplificată, poți fi mai sensibilă și mai atentă cu cei a căror situație financiară este precară.

Scorpion – Evită semnarea unor contracte importante!

Fie apar lucruri sau activități neașteptate care pot implica diverse cheltuieli fie ai lăsat unele cumpărături de făcut pe ultima sută de metri, indiferent de caz va trebui să faci eforturi să te organizezi eficient cu toate. La nivel general, ești îndemnat să fi mai atent în următoarea perioadă cu unele idei de business, de investiții sau un posibil credit, încearcă să eviți luarea unor decizii financiare majore sau semnarea unor contracte importante.

Săgetător – Ce te-ar pune mai bine în valoare?

Înbunătățirea sectorului financiar sau o gestionare mai eficientă a resurselor existente este importantă pentru tine. În weekend fii mai precaut cu banii. Mercur intră Joi în mers aparent retrograd in Capricorn activând sectorul valorilor și al banilor proveniți din salariu sau talente personale, fapt care te îndeamnă să revizuiești în următoarea perioadă modul în care îți gestionezi veniturile, astfel încât să devii mai eficient și mai productiv. Evită momentan să iei decizii financiare majore!

Capricorn – Investiții în propria imagine!

Deși nu ai bani de risipit, consideri că unele chestiuni sunt urgente. Vrei să-ți înbunătățești imaginea personală așa că te decizi să faci unele investiții pentru tine, în propriul stil vestimentar, o coafură nouă sau un nou look. Mijlocul săptămânii va fi perioada perfectă însă te-ar ajuta să știi exact ce cauți pentru a evita să pierzi prea mult timp. În weekend realizezi că deși te-ai focusat pe îndeplinirea propriilor nevoi, este important să iei în calcul și dorințele partenerului de cuplu sau ale familiei în general.

Vărsător – Perioadă bună pentru shopping!

Începând de marți, poate să fie momentul perfect pentru a face ultimele cumpărături sau achiziții înainte de Revelion. Pot fi de natură personală sau vizează unele aranjamente necesare pentru o întâlnire, o ieșire sau chiar o călătorie pe care ai planificat-o. Ți se recomandă precauție în următoarea perioadă în privința unor posibile investiții, credite sau a modului în care gestionezi resursele la comun într-un parteneriat, încearcă să fii realist și eficient.

Pești – Îmbină tentația cu moderația!

Cu siguranță nu este o săptămână în care să fii nici prea idealist cu unele chestiuni, chiar dacă o relație de prietenie poate să însemne mult pentru tine, nici prea impulsiv în privința cheltuielilor. Unele planuri pe care le ai vor necesita să faci într-adevăr un pic de shopping, poate seara de revelion pe care ai planificat-o cere un dress code adecvat, însă încearcă să fii cumpătat. Pe de altă parte, simți că meriți tot ce-i mai bun, așa că nu strică să te răsfeți din când în când.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru confortul financiar”. Ce părere are despre presupusa amantă a artistului
Carmen Rusu, soția lui Vali Vijelie, a spus adevărul despre manelist: „Stau cu el pentru...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...