Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal bani și finanțe: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Zodia care va avea cheltuieli neprevăzute

Horoscop săptămânal bani și finanțe: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Zodia care va avea cheltuieli neprevăzute

De: Virginia Olteanu 29/10/2022 | 10:00

Horoscop săptămânal bani și finanțe: 31 octombrie – 6 noiembrie 2022. Nativii trebuie să fie chibzuiți și să aibă mare grijă atunci când vine vorba de afaceri. Cei care își cunosc ascendentul sunt sfătuiți să citească previziunile care îi corespund acestuia, apoi cele ale zodiei.

Berbec – Discuții și planuri de afaceri!

Planul financiar este în centrul atenției săptămâna această. Există discuții în jurul unui plan de afaceri, a unor colaborări de business sau chiar investiții în care tu ești extrem de implicat și dornic de rezultate însă te poți confruntă cu perspective diferite ale celor cu care colaborezi. Interacțiunea cu o instituție de stat poate să nu decurgă în ritmul în care ți-ai dori.

Taur – Perspective diferite!

Gestionarea propriilor resurse poate deveni un subiect generator de conflicte între tine și un partener, fie de cuplu fie de business. Nevoia de siguranță și de pragmatism a unuia se lovește de nevoia de a risca a celuilalt. În ciuda dorinței de a ajuta pe cineva, poate să fie un prieten, un frate care îți solicită ajutorul financiar, asigura-te că rămâi realist și pragmatic în abordare.

Gemeni – Dorința de a ajuta!

Dacă în prima parte a săptămânii ești mai chibzuit cu cheltuielile pe care le realizezi căutând să fii eficient și mai strateg în abordare, în a două parte poți deveni ușor mai idealist. Latura ta mai compulsivă este accentuată, poți ajuta sau susține financiar pe cineva în nevoie. În weekend totuși îți vei acordă anumite libertăți.

Rac – Determinare și persuasiune!

Deși ești determinat să te pui în evidență cu mai multă asertivitate, este posibil că un proiect la care lucrezi de ceva timp să nu fie recompensat financiar așa cum ți-ai dori, sau poate nu mai poți investi în el așa cum ai făcut-o până acum, fapt care te poate descuraja un pic. Chiar și așa, nu vei renunța ușor întrucât vrei să-ți creezi o bază financiară solidă și sigură.

Leu – Investind în propria siguranță!

Deși încerci să păstrezi o disciplină cât mai bună a cheltuielilor pe care le faci, marea majoritatea vizând anumite modificări în casă, căminul sau spațiul înconjurător, întâmpini obstacole care te determină să-ți refaci planurile. În a două parte a săptămânii poți fi un pic mai idealist în privința unor investiții pe care le faci, mizând mai puțin pe valoarea practică a unor lucruri cât mai mult pe semnificația lor.

Fecioară – Cheltuieli neprevăzute!

În ciuda naturii tale stabile și destul de calculate, unele sarcini sau activități domestice necesită anumite investiții din partea ta pe care va trebui să le realizezi pentru a-ți crește eficientă și randamentul muncii. În weekend, ești tentat în a face ceva cu totul diferit, poate o excursie neașteptată alături de cei dragi însă acest lucru poate antrena cheltuieli neprevăzute.

Balanță – Gestionează-ți cheltuielile cu grijă!

Perspectivele tale financiare sunt încurajatoare săptămâna această. Deși ești hotărât în a menține siguranță și stabilitatea financiară, ești la fel de tentat în a te răsfață pe alocuri îndeplinindu-ți poftele sau dorințele. Dacă la începutul săptămânii, ești îndemnat să fii mai prudent totuși în cheltuieli, din a două jumătate vei găsi lucruri care te vor fascina. Cheltuieli neprevăzute în weekend!

Scorpion – Cheltuieli pentru tine și hobby-urile tale!

Perspectivele tale financiare nu se potrivesc întocmai cu cele ale partenerului de cuplu creându-se anumite tensiuni. Unul este mai impulsiv în cheltuieli iar celălalt foarte precaut, aveți nevoie să găsiți o varianta de mijloc. Poți face anumite investiții în propria ta imagine, cumpărând ceva ce te pune mai mult în valoare. În a două parte a săptămânii, poți cheltui mai mult pe activități de relaxare, agrement sau pe propriul copil.

Săgetător – Păreri și abordări diferite!

Săptămâna debutează cu o discuție tensionată legată de planul financiar între tine și partenerul, fie de cuplu fie de business scoțând la iveală chestiuni care au nevoie să fie rezolvate. E posibil să vă doriți să investiți în lucruri sau activități diferite testând stabilitatea parteneriatului respectiv. Tinzi să te îndoiești de sinceritatea unor intenții ceea ce te face destul de sceptic la a te deschide și către alte opinii.

Capricorn – Analiză corectă a propriei valori!

Gestionarea eficientă a resurselor tale este în prim plan în primele zile ale săptămânii însă te poți confruntă cu anumite obstacole vis-a vis de anumite proiecte pe care le ai în desfășurare. Fie resursele nu sunt suficiente fie consideri că nu ești recompensat corespunzător pentru efortul tău. Însă modul inspirat și strateg de a pune problema te va ajuta să-ți atingi obiectivele. Posibile cheltuieli surpriză în weekend!

Vărsător – Idei ingenioase de câștig!

Poți avea multe cheltuieli de făcut în a două parte a săptămânii însă asigura-te că toate sunt necesare întrucât poți tinde să te răsfeți mai mult decât este cazul. Pe de altă parte simți că situația profesională actuală necesită aceste investiții pe care le faci și care au că scop să-ți amplifice încrederea în tine. Poți descoperi soluții ingenioase de a câștiga mai mulți bani sau avantaje dintr-un proiect la care lucrezi.

Pești – Investiții în creșterea și dezvoltarea ta!

Ești tentat să faci schimbări pe care nu știi exact cum și de unde să le începi.Momentan poți investi mai mult în orice fel de activități, cursuri sau metode de specializare sau dezvoltare personală. În weekend analizează cu atenție cheltuielile pe care vrei să le efectuezi chiar dacă o invitație surpriză poate să necesite anumite investiții.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi definitivă
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi...
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Mașina preferată a românilor dispare. Nu se va mai găsi deloc în Europa
Mașina preferată a românilor dispare. Nu se va mai găsi deloc în Europa
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze palmieri
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze...
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste bună pentru cinci nativi
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste...