Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal carieră: 16 – 22 ianuarie. Lista zodiilor care au parte de reușite în plan profesional

Horoscop săptămânal carieră: 16 – 22 ianuarie. Lista zodiilor care au parte de reușite în plan profesional

De: Virginia Olteanu 14/01/2023 | 13:47
Horoscop săptămânal carieră: 16 - 22 ianuarie. Lista zodiilor care au parte de reușite în plan profesional

Horoscopul săptămânal al carierei pentru perioada 16 – 22 ianuarie 2023. Iată ce spun astrele!

Berbec – Clarificarea unor obiective profesionale!

Planul profesional este în strânsă legătură cu unele proiecte de viitor la care lucrezi săptămâna aceasta, însă este important să nu te grăbești în luarea unor decizii. Mercur își reia mersul direct în sectorul profesiei tale, deci începi să capeți o imagine din ce în ce mai clară asupra a ceea ce-ți dorești. În weekend realizezi că o asociere cheie pentru interesele tale profesionale are nevoie să fie reevaluată deoarece anumite aspecte pot să nu fie în regulă.

Taur – Amplificarea rolului profesional!

Evenimentul cel mai important al acestei săptămâni îl constituie Luna Nouă din Vărsător din weekend care îți activează sectorul profesiei și al rolului tău social. Noile începuturi specifice Lunii Noi îți vor amplifica vizibilitatea și modul în care îți exprimi autoritatea pe plan socio-profesional. Îți poți evalua actualul job pentru a vedea dacă se mai potrivește cu nevoile tale, poți primi noi responsabilități sau poți fi avansat într-o nouă funcție.

Gemeni – Colaborări fructuoase!

Unele relații se pot dovedi benefice pentru interesele sau proiectele tale profesionale și există șansa apariției unor colaborări ca urmare a încrederii și susținerii de care te bucuri din partea unor persoane. De asemenea dacă lucrezi într-un domeniu care poate beneficia de o promovare mai bună sau de amplificarea vizibilității tale în spațiul virtual, care ține de dezvoltare personală sau de coaching, aceste lucruri sunt posibile grație Lunii Noi din Vărsător din acest weekend.

Rac – Voință și determinare!

Ești mai asertiv și mai determinat în a-ți exprima autoritatea sau influența acolo unde este cazul, însă încearcă să rămâi cât mai diplomat și mai răbdător, chiar și cu acele persoane care îți testează răbdarea. Modul în care interacționezi este esențial dacă vrei să-ți atingi scopurile. Luna Nouă din Vărsător din weekend va pune bazele unor proiecte financiare importante care vor susține din plin dorința ta de înbunătățire a situației profesionale.

Leu – Posibile noi colaborări!

Te poți afla într-un moment important din perspectivă profesională întrucât se ivesc unele șanse sau oportunități de colaborare pe care ar fi indicat să nu le ratezi. Dacă locul de muncă actual sau forma de parteneriat în care ai fost implicat până acum nu se dovedește a fi una care să-ți recompenseze efortul, munca sau dedicarea, te poți decide să iei măsuri ferme în acest sens. Unele posibile alianțe îți pot deschide cu totul alte orizonturi decât până acum.

Fecioară – Schimbări legate de munca ta!

Odată ce Marte și-a încheiat deja retrogradarea în sectorul profesiei tale, te îndeamnă să devii mai asertiv în privința unor obiective profesionale, însă, pe de altă parte, simți nevoia să te bucuri și de tine sau de timpul pe care îl la la dispoziție. Luna Nouă din Vărsător din weekend activează sectorul muncii ceea ce va antrena unele schimbări în următoarea perioadă, fie legate de munca ta, de rolul pe care îl ai în cadrul echipei din care faci parte sau chiar o nouă ofertă de muncă.

Balanță – Noi oportunități socio-profesionale!

Dacă există talente personale, hobby-uri sau activități de natură creativă, artistică pe care le poți transforma într-o activitate pe cont propriu, nu vei ezita să iei în calcul această variantă în următoarea perioadă. Sau poate te decizi să-ți amplifici gradul de vizibilitate socială sau profesională fie personal fie pentru serviciile pe care le oferi. Indiferent de caz, o nouă formă de colaborare care te avantajează este mai mult decât posibilă.

Scorpion – Noi proiecte!

Discuțiile cu unele persoane, cu o anumită putere sau influență te determină să-ți schimbi modul în care te raportezi la unele aspecte profesionale și te pot ajuta să te decizi în a face unele schimbări de mentalitate, strategie sau chiar viziune. Odată cu Lună Nouă din Vărsător din weekend te poți decide să renunți la ceva ce nu funcționează, poate o anumită colaborare, pentru a face loc unor noi proiecte de business care vizează spațiul unde locuiești sau prestarea unor servicii la domiciliul clientului.

Săgetător – Îmbunătățirea strategiei de comunicare!

Îmbunătățirea strategiei de comunicare, de promovare personală sau a serviciilor pe care le oferi, în cazul în care activezi într-un astfel de domeniu, devin un mare atuu pentru cariera ta. Un mod mai neconvențional de a prezenta lucrurile, de a vinde produsele, de a tranzacționa, de a alcătui o comunitate de oameni în jurul unei idei forță sunt o parte din oportunitățile aduse de Lună Nouă din Vărsător din weekend care activează sectorul gândirii și al comunicării.

Capricorn – Clarificarea unor nemulțumiri!

Situația profesiei tale este în strânsă legătură cu situația materială, iar dacă există unele nemulțumiri în ceea ce privește modul în care ești apreciat sau recompensat pentru meritele tale, aceste nemulțumiri vor fi greu de ignorat. Grație Lunii Noi din Vărsător din weekend, ești determinat să-ți amplifici încrederea în tine, în ceea ce oferi iar unele alianțe pe care le-ai întreținut până acum se pot dovedi ajutătoare.

Vărsător – Începuturi promițătoare!

Ești pe punctul de a face unele schimbări foarte importante de natură personală, dar care pot impacta în mod indirect și situația ta profesională, într-un mod fericit. Grație Lunii Noi din propriul tău semn ești susținut într-un mod providențial să dai o formă nouă proiectelor în care crezi. Atâta timp cât ești dispus să menții perseverența și determinarea de care ai dat dovadă până acum, nimeni și nimic nu va sta în calea a ceea ce-ți propui să realizezi.

Pești – Experiența acumulată te avantajează!

O perioadă ușor contradictorie deoarece în timp ce unele posibile proiecte sau colaborări rămân cu semnul întrebării, fapt care te dezamăgește într-o oarecare privință, altele se conturează din ce în ce mai favorabil, venind cu unele avantaje binemeritate. Poate să urmeze o perioadă în care tot ce ai acumulat până acum ca și cunoaștere, experiență, aptitudini să se dovedească de mare folos în ce-ți propui să realizezi în viitorul apropiat.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...