Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal carieră: 9 – 15 ianuarie. Nativii care vor da lovitura la locul de muncă

Horoscop săptămânal carieră: 9 – 15 ianuarie. Nativii care vor da lovitura la locul de muncă

De: Virginia Olteanu 09/01/2023 | 07:00
Horoscop săptămânal carieră: 9 – 15 ianuarie. Nativii care vor da lovitura la locul de muncă

Horoscopul carierei pentru săptămâna 9 – 15 ianuarie. Nativii se pot aștepta ca angajatorul să le dea o veste neașteptat de bună. Iată previziunile complete atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

Berbec – Interacționează cu grijă și atenție!

Abilitatea de a te conecta cu cel de lângă tine este amplificată săptămână aceasta fapt care te favorizează mai ales dacă lucrezi într-un domeniu care ține de sănătate, asistență socială, consiliere, vindecare. În același timp, încearcă să păstrezi o comunicare cât mai clară și mai transparentă, deoarece pot exista momente când lipsa înțelegerii va distorsiona calitatea mesajului. Comunicarea cu colegii sau oamenii din subordinea ta poate avea și momente tensionate.

Taur – O strategie mai neconvențională!

În primele 2 -3 zile ale săptămânii, o discuție inspirată și avantajoasă cu o anumită persoană îți oferă șansa să te pui mai mult în valoare pe plan profesional, venind cu o noi soluții sau instrumente de amplificare a vizibilității. În a doua parte a săptămânii atmosfera se poate tensiona un pic deoarece dorința ta de a schimba radical unele lucruri, de a veni cu o strategie total nouă și ușor neconvențională poate să nu fie tocmai pe placul tuturor, mai ales a celor care nu sunt foarte flexibili.

Gemeni – Menține echilibrul între personal și profesional!

Organizarea, determinarea și strategia de care dai dovadă vis-a vis de unele proiecte de muncă îți amplifică puterea de realizare și încrederea în tine și în ce vrei să realizezi. Deși este foarte important să-ți placă ceea ce faci, poți realiza că ai nevoie de o susținere financiară constantă pe care să poți miza și fix acest lucru este un aspect la care trebuie să mai lucrezi. Păstrează un echilibru sănătos între propriile nevoi familiale sau emoționale și solicitările profesionale.

Rac – Interacțiunea cu autoritatea este dificilă!

Marte este planeta care guvernează sectorul carierei tale iar faptul că acesta iese vineri din retrogradare te ajută în a te clarifica în privința unor direcții profesionale dar și în definirea modului potrivit de a-ți exercita autoritatea. De marți până joi, interacțiunea cu persoane cu autoritate profesională, parentală, statală nu este cea mai facilă întrucât te poate face să te simți neauzit sau nerespectat într-un anume fel, însă profită de ocazie și vezi ce poți schimba pentru ameliorarea situației.

Leu – Unele tensiuni profesionale!

Eficiența și determinarea cu care îți duci la îndeplinire sarcinile este apreciată, este foarte important pentru tine să-ți vezi proiectul realizat așa cum îți dorești. În schimb comunicarea cu colegii în mediul profesional poate să întâmpine mici impedimente, dacă realizezi că feedback-ul cuiva la adresa ta nu este tocmai cel pe care îl așteptai, fii deschis la ce are de spus, s-ar putea să-ți fie de folos. Începând de joi, interacțiunea cu un șef se poate tensiona mai ales dacă acesta nu poate să-ți înțeleagă punctul de vedere.

Fecioara – Răbdare și înțelegere!

Vestea bună este că Marte își reia vineri mersul direct în Gemeni în sectorul profesiei tale, fapt care te va ajuta în a începe treptat să te clarifici în privința ambițiilor tale profesionale dar și în a te manifesta într-un mod mai asertiv cu ceea ce-ți dorești. În a doua parte a săptămânii unele probleme neașteptate în mediul profesional pot crea unele tensiuni între tine și unii colegi sau cu persoanele aflate în subordinea ta. Însă răbdarea, înțelegerea și spiritul de echipă de care dai dovadă rămân demne de admirat.

Balanța – O săptămână mai tensionată!

O săptămână un pic mai tensionată din perspectivă profesională care te poate surprinde cu situații la care nu te aștepți și care vor cere de la tine să te mobilizezi. Evită excesele și învață să spui „nu” atunci când este cazul. În weekend, realizezi că ai nevoie să găsești un echilibru între modul în care vrei să fi perceput pe plan profesional ca și imagine sau identitate și nevoile tale familiale sau emoționale. Este posibil să fie nevoie să faci unele modificări.

Scorpion – Comunică atent și transparent!

Săptămâna aceasta îți poți atinge obiectivele profesionale prin utilizarea abilitaților de comunicare într-un mod eficient, strategic, dar și inspirat, fiind foarte atent la nevoile sau cerințele celuilalt. Însă încearcă să fii cât mai atent la chestiuni de detaliu sau precizie și nu te grăbi în a trage unele concluzii înainte să te asiguri că ai înțeles exact termenii sau condițiile unui acord sau ai unei înțelegeri. În weekend, unele chestiuni de natură juridică au nevoie să fie discutate și analizate.

Săgetător – Un mod de interacțiune mai clar și mai asertiv!

Chiar dacă îți propui să ieși mai mult în evidență folosindu-te de talentul, carisma sau abilitățile tale de comunicare, nu te grăbi în a accepta orice sau a risca totul pe o carte deoarece poți fi ușor dezamăgit. Asigură-te mai întâi că-ți construiești o strategie eficientă și practică ce poate funcționa în toate situațiile. Modul în care interacționezi într-un parteneriat de business sau colaborare începe să se contureze mai bine odată cu ieșirea din retrogradare a lui Marte de vineri, 13 ianuarie.

Capricorn – Fii deschis la negocieri!

Simțind nevoia să capeți o recunoaștere mai mare a propriilor talente sau aptitudini, poți opta pentru o strategie ușor neconvențională sau diferită față de ceea ce se cere sau se așteaptă de la tine, fapt care poate antrena un posibil refuz. Nu este o săptămână potrivită pentru a cere o mărire de salariu. Interacțiunea cu persoanele cu autoritate în instituția unde lucrezi nu este cea mai facilă deoarece nu vrei să renunți la propriul tău interes, însă ar ajuta să fii deschis la negociere.

Vărsător – Tentat să-ți asumi unele riscuri!

Încet, devii mai asertiv în modul în care abordezi unele situații profesionale, chiar poți fi tentat să-ți asumi unele riscuri, dacă este cazul. În weekend unele chestiuni de natură juridică, contractuală sau care țin de relația cu străinătatea vor necesita să te ocupi cât mai urgent de ele. Dacă ești implicat în unele proiecte sau combinații pe care ai încercat să le păstrezi private, există șansa ca unele informații să iasă la iveală creând unele probleme.

Pești – Schimbări de perspectivă!

Nu este o săptămână cu schimbări importante în cariera ta ci mai degrabă cu schimbări de perspectivă în privința unor colaborări sau proiecte în care ai investit destul de mult timp și efort și care se pot dovedi mai puțin eficiente decât ai fi crezut. Se poate face lumină într-o anumită situație, fapt care te ajută să te clarifici în privința acelor direcții în care vei continua să investești. În timp ce realizezi că unii oameni nu rezonează cu tine ai surpriza să descoperi susținere în cu totul altă parte.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Mesajul astrelor pentru zodii, 27 aprilie 2024. Decizie grea pentru Taur. Schimbare pentru Capricorn
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Devine ILEGAL în România. Legea e adoptată. Se aplică din 28 aprilie pentru toată lumea
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
Codul Rutier. Situația în care și pasagerii riscă dosar penal
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită”
Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce o nemulțumește pe vedetă: „Sunt nervoasă și...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...