Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal dragoste: 9 – 15 ianuarie. Nativii care pot intra într-o nouă relație

Horoscop săptămânal dragoste: 9 – 15 ianuarie. Nativii care pot intra într-o nouă relație

De: Virginia Olteanu 09/01/2023 | 06:00
Zodii norocoase în dragoste / Sursă foto: Pexels

Horoscopul iubirii pentru săptămâna 9 – 15 ianuarie. Nativii care sunt singuri se pot aștepta să cunoască un partener și să lege relații, chiar dacă Mercur este în retrograd. Iată previziunile complete, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent:

Berbec – Experiențe noi și incitante!

Cu siguranță nu va fi o săptămână banală sau obișnuită, deoarece planul relațional vine cu tot felul de surprize. Dacă în prima parte a săptămânii știi exact ce să spui ca să trezești interesul celuilalt, în a doua parte dorința de experimentare este în creștere. Dacă ești sigur, poți fi atras de persoane excentrice sau mai neconvenționale. Dacă ești într-o relație, îți dorești ca partenerul să fie deschis către experiențe noi și interesante însă pot exista tensiuni dacă nu sunteți pe aceeași lungime de undă.

Taur – Unele discuții distanțează, altele apropie!

Începi săptămâna dornic să-ți satisfaci unele plăceri sau pofte alături de persoană iubită însă pe parcursul ei descoperi că unele aspecte relaționale trebuie discutate. Odată ce deschizi cutia Pandorei, unele lucruri te pot sensibiliza sau chiar enerva, însă ținând cont că Mercur este în continuare retrograd, asigură-te că nu exagerezi unele lucruri amplificându-le gravitatea. Pe de altă parte, dacă unele discuții distanțează, altele apropie, ține de tine ce alegi să faci.

Gemeni – Un posibil sentiment de insatisfacție!

În prima parte a săptămânii ești dornic să interacționezi și să socializezi mai ales dacă descoperi persoane cu interese comune. În weekend luna tranzitează sectorul afecțiunii și al romantismului însă interacțiunea cu persoana iubită îți poate crea un sentiment de insatisfacție sau distanțare, dorințele unuia dintre voi nu sunt satisfăcute. Dacă ești la o întâlnire cu cineva atitudinea celuilalt te poate surprinde însă încearcă să nu exagerezi gravitatea unor cuvinte sau gesturi, poate pur și simplu vă doriți lucruri diferite.

Rac – Mai privat cu unele emoții sau sentimente!

Deși emoțiile sau sentimentele tale pot fi intense și puternice preferi să nu le manifești într-un mod foarte vizibil. Dacă de exemplu te simți atras de cineva, vei lăsa să se înțeleagă acest lucru într-un mod mai subtil prin tot felul de gesturi sau cuvinte. În weekend pot exista unele tensiuni sau neînțelegeri între tine și partenerul de cuplu, simți că celălalt nu este atent sau conectat cu dorințele sau nevoile tale, fapt care poate genera o ușoară distanțare.

Leu – Interacțiuni provocatoare!

Poți fi mult mai vocal în privința unor dorințe săptămâna aceasta și nu ești dispus să renunți ușor la ceea ce-ți dorești. Începi săptămâna cu Lună în propriul tău semn și dornic de mai multă afecțiune dar și apreciere. Interacțiunea pe rețelele de socializare avantajează creându-ți cadrul perfect pentru a te pune în valoare, însă din a doua parte a săptămânii poți fi surprins de atitudinea sau comportamentul mai puțin convențional al unor persoane. Rămâne de văzut dacă și până unde ești dispus să experimentezi.

Fecioara – Disponibilitate afectivă!

Dorințele și nevoile tale sunt la fel de importante ca și cele ale partenerului iar tu îți propui să creezi un cadru plăcut și armonios în relația de cuplu. Însă pot exista discuții sau tensiuni între voi de natură relațională sau intimă care au nevoie să fie discutate cu atenție pentru a se evita distanțarea sau frustrarea, iar faptul că Mercur este în continuare retrograd nu ajută foarte mult la clarificarea lucrurilor. Ce ajută este disponibilitatea afectivă și răbdarea de care dai dovadă.

Balanța – Atitudini și discuții imprevizibile!

Deși începutul săptămânii favorizează socializarea, întâlnirile romantice, activitățile plăcute de cuplu, a doua parte a săptămânii poate veni cu diverse provocări care pot testa stabilitatea unei relații de iubire. Într-o relație de cuplu, atitudinea imprevizibilă a unuia dintre parteneri poate crea un sentiment de insatisfacție, frustrare sau răceală. Dacă ești singur, o întâlnire romantică poate să fie un pic diferită decât ți-ai imaginat iar dacă începi o relație în acest moment este posibil să nu fie una de foarte lungă durată.

Scorpion – Tentații și provocări!

Dorințele tale sunt destul de intense și puternice în primele zile ale săptămânii, dacă ceva sau cineva îți captează interesul, poți aborda situația cu multă inițiativă. A doua parte a săptămânii poate să fie un pic mai provocatoare întrucât partenerul de cuplu te poate surprinde cu un comportament mai excentric și poate mai puțin fidel. Sau poate tu ești cel care se simte atras de o persoană atipică și mai neconvențională. Indiferent de caz, nu ai ocazia să te plictisești.

Săgetător – Mai asertiv în exprimarea dorințelor!

În primele zile ale săptămânii îți poți face unele planuri cu partenerul cuplu deoarece simți nevoia de ceva plăcut și interactiv. Însă nu toate dorințele sau inițiativele tale relaționale vor avea sorți de izbândă, fapt care te va determina să reevaluezi ce este important pentru tine pentru ca ulterior să devii mai asertiv în exprimarea acestor dorințe. Vestea bună este că Marte iese vineri din retrogradare, deci începi să te clarifici treptat în privința modului potrivit de a interacționa cu celălalt.

Capricorn – Plăceri și dorințe diferite!

O săptămână interesantă și provocatoare. Fie ești surprins de inițiativa și dorința de experimentare a partenerului de cuplu, fie ești tu cel care are această dorință, indiferent de caz este ceva diferit ce poate nu ați mai încercat până acum. Dacă ești singur și ieși la o întâlnire poți descoperi că plăcerile celuilalt sunt un pic cam nonconformiste pentru gustul tău. În weekend apar tot felul de tensiuni în relația de cuplu însă ajută mult să fii dispus să iei în calcul și opinia celuilalt, chiar dacă la prima vedere nu o consideri îndreptățită.

Vărsător – Mai asertiv în manifestarea dorințelor!

În urma unor discuții sau schimburi de idei poți conștientiza că dorințele sau nevoile tale nu sunt luate în considerare, nu te simți auzit sau înțeles așa cum ți-ai dori într-o relație de iubire, fapt care te face să reflectezi profund asupra acestor lucruri. Vestea bună este că în sfârșit Marte își reia vineri mersul direct în Gemeni în sectorul iubirii, al copiilor și al romantismului, ajutându-te să-ți recapeți treptat claritatea și inițiativa în privința manifestării propriilor dorințe sau plăceri.

Pești – Dezvăluirea unor informații!

Oricât de mult ți-ai dori să ai încredere în sentimentele sau angajamentul unei persoane într-o relație de iubire, nu poți ignora atunci când descoperi lucruri sau informații concrete care îți dovedesc contrariul. În weekend acest lucru se amplifică iar unele sentimente de gelozie, control sau posesivitate se pot face resimțite. Fidelitatea poate să nu fie tocmai punctul forțe ale acestei săptămâni. Ce ajută este detașarea cu care poți analiza lucrurile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce a transmis fosta lui iubită
A reacționat BUNESA! Mesaj după ce Mititelu jr. a ajuns la spitalul de NEBUNI: Ce...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu cumpere așa ceva”
Mesajul dureros al mamei care și-a pierdut fetița din cauza biluțelor magnetice: „Părinții să nu...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte pe măsură ce trec orele
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
O televiziune din România își schimbă numele. Ce va difuza de acum înainte
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu o viteză de 160 km/h
Trenul produs în China care va lega 3 municipii importante din România. Poate circula cu...
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Legea se schimbă în toată România. Decizie pentru părinții care au copii
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Ungaria se UNEȘTE cu România. Moment istoric. S-a aprobat chiar azi, 25 aprilie
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Evitați aceste numere de telefon. Nu răspundeți, rămâneți fără bani
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după decesul acestuia: „Nu au fost doar în mintea mea”
Ioana Dichiseanu, dezvăluiri emoționante. Semnele pe care le-a primit de la regretatul Ion Dichiseanu după...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele