Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal sănătate: 16 – 22 ianuarie. Cine sunt nativii care trebuie să fie atenți la stilul de viață

Horoscop săptămânal sănătate: 16 – 22 ianuarie. Cine sunt nativii care trebuie să fie atenți la stilul de viață

De: Virginia Olteanu 15/01/2023 | 12:00
Horoscop săptămânal sănătate: 16 – 22 ianuarie. Cine sunt nativii care trebuie să fie atenți la stilul de viață
Sursă foto: Pixabay

Horoscopul săptămânal pentru sănătate, în perioada 16 ianuarie – 22 ianuarie 2023. Iată ce transmit astrele!

Berbec – Evită graba sau impulsivitatea!

Este important să-ți dozezi cu atenție resursele de energie săptămână aceasta și să eviți graba sau impulsivitatea atât fizică, cât și mentală. Ți se recomandă mai multă precauție atât cât pieton, cât și ca șofer. Chiar dacă entuziasmul și dinamismul sunt prezente și se resimt din plin în modul în care în interacționezi, moderația și răbdarea vor fi instrumentele ce te vor ajuta să eviți posibilele neplăceri.

Taur – Stare psihică bună!

Unele pofte sunt mai puternice săptămâna aceasta fiindu-ți mai greu să reziști unor tentații culinare decât în mod normal. Ai o stare psihică bună și proactivă care te susține în ce-ți propui să realizezi. În weekend pot exista mici probleme de sănătate de care ai nevoie să te ocupi sau poate realizezi că timpul pentru a te ocupa mai mult de tine lipsește cu desăvârșire, fapt care te va mobiliza să faci unele schimbări.

Gemeni – Ai mai multă grijă la sistemul nervos!

În prima parte a săptămânii, te simți ușor constrâns sau poate supraaglomerat cu unele chestiuni care pun o oarecare presiune asupra ta. Ești mai sensibil la unele comentarii sau observații iar unele chestiuni neprevăzute te pot agita destul de ușor. Ai mai multă grijă la sistemul nervos și încearcă să-ți aloci momente de respiro suficiente pentru a te detensiona. În weekend profită de timpul liber și vizitează un loc care să te încarce pozitiv.

Rac – Atitudine dinamică și pozitivă!

Ai o stare bună și pozitivă atât fizic, cât și psihic, fapt care te determină să fii mai asertiv și mai dinamic în atitudine. De marți seara, până joi seara, luna tranzitează sectorul sănătății tale, deci este indicat să nu exagerezi cu unele sarcini sau activități. În schimb poți profita pentru a face un pic de sport sau chiar o plimbare undeva în natură. Acele exerciții care îmbină antrenarea atât a corpului fizic cât și cel energetic, precum yoga sau qicong sunt binevenite.

Leu – Mișcarea ajută!

Începi săptămâna ușor tensionat în urma unor nemulțumiri, deși tot ce ți-ai fi dorit era să te bucuri de liniștea sau confortul căminului. De marți seara în schimb starea ta se schimbă treptat, fiind dornic de o ieșire, o plimbare, un dans, un joc anume, orice creativ sau antrenant. Orice gen de exerciții sau activități care îți îmbunătățesc circulația sanguină și ajută și la creșterea ritmului cardiac sunt binevenite, bineînțeles fără a se face excese.

Fecioara – Îmbunățirea calității vieții!

Luna Nouă din Vărsător din weekend activează sectorul sănătății fizice, al dietei, al nutriției și al modului în care ne organizam programul zilnic astfel încât să putem trăi într-un mod echilibrat și sănătos. Te susține să faci unele modificări în stilul de viață, în programul de muncă, în a deveni mai activ și poate mai interesat în acele domenii care tratează nu doar corpul fizic, cât și pe cel energetic. Poți descoperi în medicină alternativă metode de tratament mai mult decât eficiente.

Balanță – Eliberarea de unele tensiuni!

Treptat reușești să te eliberezi de unele tensiuni emoționale sau de un consum interior care durează de la sfârșitul lunii decembrie. Chiar dacă nu a fost unul foarte vizibil, te-a impactat destul de mult și a scos unele chestiuni mai vechi la suprafață. Vineri este o zi bună în care poți descoperi un remediu sau un tratament benefic pentru tine sau poți avea o conștientizare de cum să vindeci o anumită afecțiune.

Scorpion – Pui bazele unei stabilități emoționale!

O săptămână ușor mai tensionată în care ai șansa să-ți schimbi unele mentalități. În weekend stările tale pot fi ușor contradictorii, deoarece în timp ce unele interacțiuni par să amplifice o stare de nemulțumire, tristețe, răceală, altele te încurajează să privești o anumită realitate cu mai mult optimism. Jupiter din sectorul sănătății tale susține Luna Nouă din Vărsător din weekend deci te vei mobiliza în următoarea perioadă în a crea mai multă stabilitate și siguranța emoțională.

Săgetător – Păstrează-ți gândurile pozitive!

Deși începi săptămâna un pic mai retras, mai dornic să te detașezi un pic de agitația exterioară, unele chestiuni neprevăzute de ordin practic, administrativ îți strică planurile și pun o oarecare presiune asupra ta. Fii mai atent la drum, la unele informații sau vești care te îngrijorează sau la unele persoane care pot fi un pic mai critice. Chiar dacă unele discuții în weekend pot să nu fie cele mai comode pentru tine, păstrează-ți optimismul deoarece te așteaptă lucruri bune.

Capricorn – Clarificarea în privința stilului de viață!

Faptul că Mercur își reia mersul direct în propriul tău semn este o veste foarte bună deoarece te ajută în a te clarifica în privința a ceea ce este bun și potrivit ție nu doar pe plan personal cât și al sănătății. Ai nevoia să faci unele ajustări sau modificări în stilul sau programul de lucru, în relația cu cei cu care lucrezi, astfel încât să începi să ai un stil de viață mai sănătos și mai echilibrat. Sănătatea este o valoare pe care nu ar trebui să o sacrifici niciodată.

Vărsător – Amplificarea vitalității și voinței!

Presiunea psihică resimțită în ultimele 3 săptămâni și confuzia sau chiar teama în privința asumării unor decizii va începe treptat să se diminueze pe măsură ce Mercur își reia mersul direct în Capricorn. Weekendul este un moment important deoarece, în ciuda unor lucruri care trebuie puse la punct, Luna Nouă din propriul tău semn îți amplifică vitalitatea, voința, încrederea și puterea de a investi mai mult în tine și în ce este este important și relevant pentru binele tău.

Pești – Ghidare și protecție Divină!

Cu Lună Nouă din Vărsător de săptămâna aceasta care activează sectorul sănătății psihice, dar și al subconștientului, ți se oferă șansa să îmbrățișezi acele aspecte din tine care au nevoie de acceptare, integrare și vindecare. Ești pregătit să dai la o parte orice fel de temere sau vulnerabilitate pentru a te vedea exact acum ești, fapt care te va ajuta în a da un nou sens vieții tale. Vei descoperi că ești ghidat și îndrumat subtil de Divinitate, chiar și atunci când încrederea ta poate să fie mai scăzută.

Puteți urmări horoscopul general al lunii ianuarie 2023 aici:

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a făcut creatoarea de conținut pentru urmăritorii săi: ,,Am fost întotdeauna transparentă și destul de deschisă”
Alina Ceuşan s-a afișat cu burtica de graviduță. Cum arată și ce anunț important a...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Zodiile peste care vine norocul de Paște. Va fi lux și opulență pentru acești nativi
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Cât costă, de fapt o succesiune, în 2024. Suma pe care trebuie să o pregătești
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Este OBLIGATORIU în România. Sistemul se aplică în toată țara
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
S-a dat ORDIN în Ungaria! Ungurii ne dau lecții
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
Vremea de Florii. Prognoza după episodul ploios din ultima săptămână
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România! Anunțul care bulversează milioane de români
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate. La noi e o minune”
Ce moștenire le va lăsa Dan Negru copiilor: „În lumea civilizată asta e o normalitate....
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă și pentru că este ieftină. E o bombă de vitamine și face minuni pentru sănătatea ta
Leguma pe care trebuie să o incluzi zilnic în meniu. Românii nu prea o consumă...
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024. E la ofertă, dar retailerul are în catalog și alte reduceri. Apar și promoțiile de Paște
Produsul Lidl adorat de toți românii este adus la raft de sâmbătă, 27 aprilie 2024....